folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ermeni Kapısını Açmak İsteyen Hainler !!!

Ermeni Kapısını Açmak İsteyen Hainler !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

bazıları ne olsa akp den biliyorsunuz diyor , herşeyinde art niyet arayacak kadar paranoyaklaşmışız tabi cnm bizim derdimiz bitti sırf paranoya bunlar yoksa memleketi bölmek isteyen, yıkmaya çalışan yok orada 30 yıldır savaşan bir terör örgütüde hayal canım nerden çıkardınız . rejim kaygısıymış boş laf, obama bile Atatürkçü biz kendi kendimizi yiyoruz. Ermeniler Türkleri ademle havvadan beri sever ztn sınır kapısını da hangi terbiyesiz kapadıysa, bi kaç yüzbin azeri öldürmüşlerse nolmuş yani bunun için canımız kanımız ermeni kardeşleriyle ters düşüp demokrasi düşmanı mı olalım ey cemaat ?

bu akp denen illet memleketimizin başına sarılmış bir siyonist tezgahı , serv i hayata geçirme oyunudur. yaptıkları herşey efendilerinin türkiye toprakları ve türk milleti üzeirndeki çıkarlarına hizmet eder. dindarlıkta en kolay takılabilecek en çok insanı kandırabilecekleri maskedir, maskenin yetmediği yalanların yetmediği noktada taciz tehtidden cinayete neler yapabileceklerini de gördük ztn. akp , dtp kadar hatta daha tehlikeli amaçları olan dış mihraklardan beslenen derin bir örgüttür. akp sempatizanlığı aptallık ya da cehalet değilse , vatana ihanet ile açıklanabilir sadece. Ama tabi hangi vatan biz Türkler buna Türkiye diyoruz ama kendini Türkiyeli gören başbakan(!) ve kabilesi için  vatan başka biryer sanırım o yüzden hain belki doğru bir tanım değil. E tabi bu şahsın ve onun müridlerinin Azerbaycan yada Türk-Ermeni hassasiyeti konusunda bir Türk ile aynı kanaatte olmasını beklemiyoruz. Bu bizim açımızdan trajik gidişat Azerbaycan başta olmak üzere tüm diğer Türk toplumları ile bağlarımızın koparılması ve bu toplumların yeniden rus egemenliğine girmesi ile sonuçlanacaktır. Tabiki Türkiyenin doğusu BOP un yani kadim israil devleti adını alacak olan oluşum ve batısıda yeni bir A(vrupa)BD olacak AB nin eyaleti haline gelecek. Ama siz tabi bana bakmayın ben biraz ruhhastasıyım kafamda yaratıyorum işte , paranoyalarımı da yazmış bulundum. Yoksa ülke çağ atladı işsizlikmiş enflasyonmuş üretim düşüşü bölünme fln yok böyle şeyler hep o ergenekoncular yokmu, milleti korkutuyorlar ( neden çünkü korkuyla besleniyor bu milliyetçiler )  Atilladan Mete den beri bu milletin başına bela ztn... 

herşeyin bir şeyi vardır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

son dönemde olanlar  , kıbrısta uzlaşma(!) , ayrılıkçı kürtler, ermenistan açılımı ve soykırım, ekonomik gidişat, BOP , ülke içinde milliyetçi ve Atatürkçülere uygulanan baskı sindirme politikası ülkenin yoğun bir kuşatma,  komplike bir saldırı altında oldğunu gösteriyor. Hükümete atanan işbirlikçilerin ermenistan açılımı bir tesadüf değildir yıllardır uygulamakta oldukları, bin yıllık hayalleri olan Türklerden arındırılmış bir anadolu planının parçasıdır, bunu bir hamlede yapamayacakları için zamana yayarak bunlar gibi ufak kaleleri düşürerek Ankara ya ulusun ve devletin kalbine yürüyecekler. Ztn çoktan Atatürk'ün oturduğu yere "dalga geçer gibi" bir mason gülünü atadılar . Türk ulusunun önce çıkarlarını yok sayıp sonra parçalara bölmek , ki Azerbaycan ile bölünmüş iki parçadır bizim memleketimiz. Sonra teker teker hepimizi yok etmek , kültürünü dilini kimliğini yok edip seni köleleri haline getirmek ... amaçları bu. Buna direnenler içinde şimdilik gözaltı ileriki zamanlarda toplu mezarlar gibi mükafatlar öngörüyorlar.

Millet fakru zaruret içinde harap düşmüş ve büyük çoğunlu kendi celladından medet bekler vaziyette koyun gibi yatmakta. Ölümü beklemekte artık, milli şuur tamamen imha edildi ve ülkedeki herkes biz dahil belki Türk olmaktan önce sağcı, solcu, dindar, fenerli, kürt, çerkez bilmem ne olmuşuz ki böylelikler bu tehtide birleşipde bir yanıt veremiyoruz.

herşeyin bir şeyi vardır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

kapıyı açmak ne kelime AmerikancıKürt Partisinin bakanı Azeri kardeşimizi kovmuş resmen hemde ermenistan gibi düşman bir ülkede ( gerçi biz Türklerin düşmanları AKP yi bağlamıyor pek ) sınır kapısını fln geçtim bu herifler yakında ermenilerle bir olup Azerbaycana saldırırlarsa şaşırmayacağım.

ilgili haber linki de bu :

http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1084677&Date=18.04.2009&b=Babacan%20ile%20Azeri%20burokrat%20arasinda%20gerilim&KategoriID=12&ver=68

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 4025 Toplam Mesaj: 25