Ermeni Müzikleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    emrah_melenkolia bunu yazdı:
    -----------------------------
    siktr edin hajılar amkduklarımın müziklerini düdükte gotlerine girsin siz bırakın it müziğini dinle türk sanat musikisi pop vs nede olsa TM
    hocam bende TSM dinliyorum yalnız önemli olan duygulardır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

hajı anlıorum tsm sahiden güzel de  suyumu cıktı amkduklarımın müzüklerine merak sardınız ya tabi zevk meselesi herkez istediğini yapmakta özgür ama ne biliyim ben sittinsene yapmam tabi herkezin kendi düşüncesi

Düdükte gotlerine girsin !! diorum ben

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    emrah_melenkolia bunu yazdı:

hajı anlıorum tsm sahiden güzel de suyumu cıktı amkduklarımın müzüklerine merak sardınız ya tabi zevk meselesi herkez istediğini yapmakta özgür ama ne biliyim ben sittinsene yapmam tabi herkezin kendi düşüncesi

Düdükte gotlerine girsin !! diorum ben

hocam eğer bizden Duduk çalan varsa onuda dinlerim :) sonuçta onlarda insan duyguları var savunmuyorum ama biz onların hakkında böyle düşünürsek onlarda bizim hakkıızda böyle düşünür ve kahpe dünya da barış olmaz... 

Kahpe dünya hamamda tas gibidir, Cenabet ellerde dolaşır hocam. 

Toplam Hit: 1804 Toplam Mesaj: 14