Ermeni Tasarısı ABD"De Kabul Edildi
-
Haydi geç osman !! yürüyün abd ile savaşa olacak yakında ! götü salamla sosisle büyüş abdlileri de sikmeyi iyi biliriz. gelsinler götleri sıkıyosa . ıraq ta ordumuza ateş açmazlarsa şaşmayın ! bu sefer götlerini folloş ederiz amk. Zaten abd bizim elimzden yıkılcakmış gibi geliyor.
-
mrphs bunu yazdı:
-----------------------------kapatalım incirlik üssünü direk
ama yok yapamayız abede bizim daimi dostumuz :@
-----------------------------
tabi canım daimi dostumuz onlar.. yapılır mı hiç öyle şeyler..
kankamız onlar bizim..ayıp olur ayıp..
hatta şimdi onlar Ermeni Tasarısını kabul ettiler ya cevap oalrak bizimde
bakın siz bizi sevmiyosunuz ama bi zsizi o kadar seviyoruz ki İncirlik gibi bir kaç üs daha açıyoruz size deyip bi'kaç yer daha vermemiz lazım... ibret-i alem hesabı.. ..
garip bi memleketiz lan biz :D -
abi başımızdakilerin kafasını sikiyim fransa soykırım yoktur diene ceza werio bizde kendi memleketimizde olmadığını kanıtlayamıoz bile sinirlendim amk :@
-
Bu iş satranca dönüştü bence.biz sınır ötesi tezkeresini görüşüyoruz onlar ermeni tasarısını alt komisyondan geçiriyorlar. Şimdi onlarada üst komisyon yani 400 kusur parlementer bu tasarıyı oylayacak biz tezkereyi meclise getireceğiz.Bu durumda iki seçenek var zannımca:
1-)biz tezkereyi geçirip içeri girersek onlar ermeni soykırımı yasasını geçirecekler ve geçmişte yaptılar şimdide ırakta yapacaklar deyip bombayı kucağımıza bırakıp dünya kamuoyunu üstümüze salıp arkasından ermenilerin 3 T (tanıma ,tazminat , toprak )kuralını uygulamaya koyup hızlandırıp bizi sıkıştırabilirler
2-) onlar üst komisyonda tasarı beklerken bizimkilerde tezkeriyi oyalayıp vede rte tarafından yav tezkereyi çıkarsak bile ben kullandırmayacağım (çünkü tezkerenin ön hazırlığına göre orduya sıcak takip ve sınır ötesi için tam yetki değilde başbakandan izin alınarak yapılması sartı koyulması düşünülüyor) denilerek karşılıklı olarak tasarınında tezkereninde etkisizleştirilmesi düşünülüyor olabilir.(akla yatkını bu şıkka benziyor)
ancak ne olursa olsun abd zaten tarihindeki en büyük hezimeti türklere karsı yaşamışken (tek vergi anlaşmaları üstelik kendi dilleri dışında türkçe olarak yapılmış tek antlaşmaları osmanlı ile yapılmışken) yeni bir yenilgi yaşamamak vede intikam için TÜRKİYE üstüne her türlü oyunu oynayacaktır .Büyük erk sahipleri hiç bir zaman kısa plan yapmazlar 50 100 yıllık plan yaparlar sonradan sadece rötuş yaparlar planlarında.
Basiretsiz yöneticiler başımızda oldukça ne yazıkki bu aşağılayıcı tavırlara maruz kalacağızdır.
-
lanet olsun ben çocuklarımın "Dedelerimiz pis katillerdi, herkesi keserdi" demesini istemiyorum, orospu evladı tayyip daha bu sabah cnn'de "amerika bizim stratejik ortağımız ama ..." diyodu
yav amına koduğumun incirliğine yürüyelim kendi askerimiz bizi öldüremez, eğer amerikalılar birşey yaparsada ipler kopar.... a.koduğumun yalancı deyusları, pezevenk katiiller.
abd'ninde ab'ninde ecdadını sikeyim!
-
genctit bunu yazdı:
-----------------------------Bu iş satranca dönüştü bence.biz sınır ötesi tezkeresini görüşüyoruz onlar ermeni tasarısını alt komisyondan geçiriyorlar. Şimdi onlarada üst komisyon yani 400 kusur parlementer bu tasarıyı oylayacak biz tezkereyi meclise getireceğiz.Bu durumda iki seçenek var zannımca:
1-)biz tezkereyi geçirip içeri girersek onlar ermeni soykırımı yasasını geçirecekler ve geçmişte yaptılar şimdide ırakta yapacaklar deyip bombayı kucağımıza bırakıp dünya kamuoyunu üstümüze salıp arkasından ermenilerin 3 T (tanıma ,tazminat , toprak )kuralını uygulamaya koyup hızlandırıp bizi sıkıştırabilirler
2-) onlar üst komisyonda tasarı beklerken bizimkilerde tezkeriyi oyalayıp vede rte tarafından yav tezkereyi çıkarsak bile ben kullandırmayacağım (çünkü tezkerenin ön hazırlığına göre orduya sıcak takip ve sınır ötesi için tam yetki değilde başbakandan izin alınarak yapılması sartı koyulması düşünülüyor) denilerek karşılıklı olarak tasarınında tezkereninde etkisizleştirilmesi düşünülüyor olabilir.(akla yatkını bu şıkka benziyor)
ancak ne olursa olsun abd zaten tarihindeki en büyük hezimeti türklere karsı yaşamışken (tek vergi anlaşmaları üstelik kendi dilleri dışında türkçe olarak yapılmış tek antlaşmaları osmanlı ile yapılmışken) yeni bir yenilgi yaşamamak vede intikam için TÜRKİYE üstüne her türlü oyunu oynayacaktır .Büyük erk sahipleri hiç bir zaman kısa plan yapmazlar 50 100 yıllık plan yaparlar sonradan sadece rötuş yaparlar planlarında.
Basiretsiz yöneticiler başımızda oldukça ne yazıkki bu aşağılayıcı tavırlara maruz kalacağızdır.
-----------------------------
genelde ilk olarak bu tip konularda hemen birilerini sikiyoruz ama sikemiyoruz. güzel ve mantıklı bir yorum yapmışsınız.ama ikinci şıkkın bazı bölümlerine katılmıyorum çünkü burada siyasi oyun oynamak hele abd bunu yutarmı asla. neyse sözü özü bir politika lazım geliyor.baştakiler kıvırtırsa o zaman abd de bize kıvırtarak sokar.artık o zamanlar geçti yani böyle bir seçenekleri kalmadı.şartlar ülkemizi yavaş yavaş cehenneme doğru sürüklüyor.biz ne yapsak etsek şu andan itibaren fayda getirmez diye düşünüyorum.burada acilen yapılması hatta geç kalınmış bir şey türk birliği kurulması lazım.o zaman güvenebileceğimiz bir güç ortaya çıkar.kerkükteki türkmenlerin neler çektiğini düşünün bir kere.Yoksa bir arkadaşın yayınladığı bir video vardı '' abi beni sik '' aynen bunu demek zorundada kalabilirler tabiki karşı koyacak cesareti bulamazlarsa. Abd nin ortadoğu planında türkiyeninde olduğuna kanaatkarım.yakında pkk ve kürt meselesini siz çözemiyorsunuz onu ancak biz çözeriz diye içeri dalmazlarsa da şaşmamak lazım.ıraqa demokrasi getirdikleri gibi (!) .şu andan itibaren net ve delikanlı politikalar izleme zamanıdır. yoksa elden gidecek olan ya izzet şeref ve onurdur.bunlar olayınca burada yaşamanın bir zahmetide olmamalıdır. birde tersinden düşünelim .üst kurulda ret çıktı şimdi ne yapcaz? tek bir şık kalıyor bolcana yalakalık..abd sikmeyeceği eşeğin önüne saman dökmez. bunların devlet politikası budur.samanı yemezse de tecavüz etmeye çalışır. yani onurumuzla götü kurtarma zamanıdır. yoksa vay halimize.... -
genctit bunu yazdı:
-----------------------------Bu iş satranca dönüştü bence.biz sınır ötesi tezkeresini görüşüyoruz onlar ermeni tasarısını alt komisyondan geçiriyorlar. Şimdi onlarada üst komisyon yani 400 kusur parlementer bu tasarıyı oylayacak biz tezkereyi meclise getireceğiz.Bu durumda iki seçenek var zannımca:
-----------------------------ZİGANA BUNU YAZDI
genelde ilk olarak bu tip konularda hemen birilerini sikiyoruz ama sikemiyoruz. güzel ve mantıklı bir yorum yapmışsınız.ama ikinci şıkkın bazı bölümlerine katılmıyorum çünkü burada siyasi oyun oynamak hele abd bunu yutarmı asla. neyse sözü özü bir politika lazım geliyor.baştakiler kıvırtırsa o zaman abd de bize kıvırtarak sokar.artık o zamanlar geçti yani böyle bir seçenekleri kalmadı.şartlar ülkemizi yavaş yavaş cehenneme doğru sürüklüyor.biz ne yapsak etsek şu andan itibaren fayda getirmez diye düşünüyorum.burada acilen yapılması hatta geç kalınmış bir şey türk birliği kurulması lazım.o zaman güvenebileceğimiz bir güç ortaya çıkar.kerkükteki türkmenlerin neler çektiğini düşünün bir kere.Yoksa bir arkadaşın yayınladığı bir video vardı '' abi beni sik '' aynen bunu demek zorundada kalabilirler tabiki karşı koyacak cesareti bulamazlarsa. Abd nin ortadoğu planında türkiyeninde olduğuna kanaatkarım.yakında pkk ve kürt meselesini siz çözemiyorsunuz onu ancak biz çözeriz diye içeri dalmazlarsa da şaşmamak lazım.ıraqa demokrasi getirdikleri gibi (!) .şu andan itibaren net ve delikanlı politikalar izleme zamanıdır. yoksa elden gidecek olan ya izzet şeref ve onurdur.bunlar olayınca burada yaşamanın bir zahmetide olmamalıdır. birde tersinden düşünelim .üst kurulda ret çıktı şimdi ne yapcaz? tek bir şık kalıyor bolcana yalakalık..abd sikmeyeceği eşeğin önüne saman dökmez. bunların devlet politikası budur.samanı yemezse de tecavüz etmeye çalışır. yani onurumuzla götü kurtarma zamanıdır. yoksa vay halimize....------------------------------------------------------------
zigana dostum zaten oyunu oynayan bizler değiliz yöneten ve satrancta ilk hamlaeyi yapan zaten abd bu tasarının geleceği uzun zamandır biliniyordu tarihi ile beraber yönetemeyenlerimizde kendilerince karsı hamle yapar pozisyonu aldılar böylece hem halka bak biz gerkeni yapıyoruz imajı verilecek hemde abd ye tasarı gecmesin bizde tezkereyi sallayım mesajı okundu.abd nin ortadoğu planı içinde TÜRKİYEninde olduğuna kanaat getirmişsin evet belli ölçülerde planına dahil etmiştir ama nereye kadar tabiki kendi istediği yere kadar üstelik bir düşünelim yönetemeyenlerimiz icazetle koltuklarına oturdukalrına göre icazet aldıkları yerin konumunu mu düşünürler yoksa burdaki seni beni mi.
türk birliği konusu ise su son zamanlardan sonra hayal oldu cünkü onlar yanastı biz yanastık birbirimize ama nedense sonradan ???!!!!! biz oralardan uzaklastık yerimizi kim doldurdu bizi uzaklastıranlar (turuncu devrim bunun en büyük sergilerindendir) bu durumda artık orayada tekrar girip dediğimiz türk birliğini kurmak da artık çok uzak oldu bize.
son kısımda söylediğin eşek saman konusnda ise bence abd kimseye samanıda yedirmez tecavüzüde eder cünkü bizim oralarda bir söz vardır nalıncı keseri derler hep kendine yontar abd de bir tür nalıncı keseri gibidir.
sonuc olarak bize icazetle iş başına gelmemiş, işe göre adam yerleştirilmiş ,dirayetli ,ülke menfaaitini kendi menfaatinden üstün tutabilecek (bu işin sonu çünkü öldürülmeye kadar gider kim olursan ol ) bir yönetici lazım.
-
Bilmiyorum bu devletten ne zaman ses çıkacak hangi hükümet vatanı nı düşünüp tamam artık diyecek. ama biliyorum bir gün olacak belki de halk yapacak. Ekonomik güç falan hepsi yalan. Sadece sertliğimizi koymamız lazım. Yok karşılığında borcumuz var isterler. Setlik diyorum yaa ne borcu vermiyorum ulan diyeceksin. Adamlar dünyanın yüz karası yaptılar bizin. Yıllarca arabları kestiler. Yıllarca yahudiler sabun yapıldı Yıllarca çerkezler hala öldürülüyor bi tek Türkiye'nin öldürdüğü ermeniler mi battı bi taraflarına. Ama artık kullanılmalı bu kafa duramamalı bu omuzlar da boş boş yeter abi ya bu ne . Türkiye kadar her yönüylen mükemmel başka bir ülke var mı ? Ben şahsen kendimi zor tutuyorum bir gün yoldan bir ermeninin kafasını kesip elimde dolaştıracağım alın soy kırım diye ama işte direk ülkem kötü olacak. Allah sonumuzu Hayır etsin.
-
iyi oldu dost olmadığını tescilledik bi nevi :) ,
Neymiş Bush desteklemişmiş .. yalan. koca dünya yı ben yönetiyorum diyor bi hükümet e söz geçiremicekse onların süper devletliğini zikeyim afedersin :)
papaz duasıyla kazandılar ermeniler..
şimdi meraklandığım tek olay bizim hükümetin ne bok yiyeceği hakkatten endişeliyim, bunları hala dost kabul etmeleri,ilişkiyi sağlamca sürdürmeleri yüzsüzlükdür ayrıca Türk usulüne terstir.
deca nın dediği gibi incirlik ten tut ithalat ihracat a kadar gözden geçirmeliler..
Bunun nedeni sınır ötesi operasyon kararı olabilirmi acaba meraklandığım bi husus daha :) -
hemen çok sağlam kararlı bir politika izlenmeli diyeceğim herkes gibi...kimileri santranca benzetmiş oyunu ama çift taraflı bir oyun değil bu...kitapta yer alan daha önce abd tarafından yazılmış bir oyunu hamlesi hamlesine oynuyoruz ne yazık ki; ezber oynamak her zaman kolaydır, insanın aklı çalışmaz duruma gelir şimdi bunu mu yapicaz abi diye sorularak oynanır...eminim ki bir boş hamle yapsak bile amerika nın alıştığı rahatlık bozulur, hatta oyunu öğrenmişler diye akıllanabilirler bile...her türlü bizi kaybetmek istemezler, ama biz onları kaybetsek yine bir şekilde çıkarız kuyudan...peki ya amerika çıkar mı, zaten bıkmış olan halkına verdiği sözleri tutabilir mi???...hee bu boş hamle nedir; en basitinden amerika nın sorduğu bir soruya cevabı 1 gün geciktirsek veya çok daha kolayı, olması gerektiği gibi halkımızın sözünü dinlesek eminim ki olaylar çok daha mantıklı ve istenildiği gibi bizim tarafımızca gelişir...sadece cesaret gerek ama bu cesaret; ismini anmayacağım şahsiyette yok...