Ermenilerden ATATÜRK Resmine Montaj
-
hadi bu photoshop u yapan denyo yapmis da
bunu okuyan denyo hic dusunmemis mi bir insanin bir liderin nasil olurda takim elbise giyip olu bebekler onunde resim cektirmeyecegini
yahudileri olduren hitlerin kac tane boyle resmini gormusler
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------yanlız varya Türkiye çok sessiz kalıyo AB uğuruna kabullenmeye gidiyor gibi birşey
AB nin a.q
-----------------------------
kısa, öz ama doğru bir tespit, aynen katılıyorum. -
elimizde olan onca somut şey varken adamlar iddialarıyla iftiralarıyla kafa tutuyolar tüm çıkarlarının a.Q
-
lan dejavumu yaşıyom yine..
ben bu konuya post atmıştım bi hayli zaman önce milletin postu oldukça tanıdık ama benimki aralarında yok :|
-
bütün ssiyasi partilerin amk ....rezil ediyolar bizi....
-
vatandaş ermenilere takıo mübarek
ermeniler tayyibe
herkes mutlu a.q
-
ermeni askerleri TÜRK lerin soykırım yaptığını idda eder ken Azeri kardeşlerimize neler yaptılar (toprağa gömüp kafalarının üzerinden tanla geçip,hamile kadınların karınarını yarıp bebeklerini çıkartıp bir babanın gözü önünde çocuklarını işkenceyle öldürüp eşine tecavüz edilmiştir . bizzat kendi izlediğim bir azeri belgeselinden 25–26 Şubat 1992’de Hocalı’ya ulaşan Ermeni köpeklerince gerçekleştirilmiştir.
birde kalkmış ulu öder ATATÜRKE'e yakıştırmaya çalıştıkları şeye bakın
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------yanlız varya Türkiye çok sessiz kalıyo AB uğuruna kabullenmeye gidiyor gibi birşey
AB nin a.q
Turkiye bu konuda sessiz kalabilir, ama bizim genclerimizin eli farenin ucunda xxx leri tikliyor o kadar photoshop ustamiz varki.. kimse onlara yasak getirmiyor niye montajladin diye..
iste bende senin dedigin gibi ab nin taa a.q. -
Asi bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------çok eskiden verilmişti
ben bu ermenilere bir montaj yapacam popolarının üstüne oturamıyacaklar
serkan daha önce seni sevdiğimi söylemişmiydim
Düşüneyim.... cıks söylemedin herhalde :)=