folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ermenistan - Türkiye

Ermenistan - Türkiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

Ermenistan Gezisi

Bilindiği gibi Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, Sayın Cumhurbaşkanımızı Erivan’da oynanacak olan Türkiye-Ermenistan Dünya Kupası Grup Elemesi Futbol karşılaşmasını izlemek üzere Ermenistan’a davet etmiştir.

Anılan maç, sportif bir karşılaşmanın ötesinde, önemli fırsatlar sunan bir anlam taşımaktadır. Özellikle Kafkasya bölgesi halklarını endişeye sevkeden gelişmelerin yaşandığı bir dönemde ortaya çıkan bu imkanın tüm taraflarca en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğine inanılmaktadır. Bu maç vesilesiyle yapılacak bir ziyaretin bölgede yeni bir dostluk ikliminin oluşmasına da katkıda bulunabileceği düşünülmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımız bu anlayışla daveti kabul etmiştir.
    http://cankaya.gov.tr/sayfa/konusma_aciklama_mesajlar/aciklama_mesajlar/?id=4544
    Türkiye görüşlerinden taviz verebiliyor mesaji da çıkartilir buradan .
    Bence ne gül- nede bir başkasi gitmeli , Çok agır olabilir ama milli takım maça bile çıkmasa benim için yeridir.
    Bunlar degişmez bunlar ermeni . gözleri benim ülkemde benim namusum da benim ekmegim de.
    Siz olsaydiniz gidermiydiniz.
    öte yandan bizim öteki yüzümüz olan azerbaycan ne diyecek buna -
    Resmen Ermenistani taniyoruz . oraya gittigimiz Zaman karişir orasi pankartlari şimdiden görebiliyorum
    Lanet Türkler !! v.s
    Siz olsaydiniz Gidermiydiniz..
    Since 1453 istanbul :P onlara kapak

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek

gidelim hatta cümcür cemaat gidelim

pankart açanlara türk gücünü gösterelim

savaş sanatından birşey kaybetmediğimizi gösterelim

hele bir kaşının diyelim

gidelim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    alayına kafam girsin

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

almazlar bizi oraya yemez ki , onlar buraya geldigi zaman Cehennemi görecekler. ülkenin dört biyanindan

Fatihler bitmedi mehmetler bitmedi.. kemaller bitmedi aladdinler bitmedi. bitmedik

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Şu çarşı bitmeyecekti gideceklrdi oraya cümbür cemaat...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

DEVSIRME bunu yazdı:
    -----------------------------

hele bir kaşının diyelim

gidelim.

güldürme beni hoca bizda nevruzda olan pkk eylemcilerine bile cevap veremiyorz sen ne diyosun şeytan diyor 1 mayısta git pkk grubunun içinde intihar et herkes havaya uçsun  bummm lanet olsun bu gün nedense ep intikam doluyum

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı:

DEVSIRME bunu yazdı:

hele bir kaşının diyelim

gidelim.

güldürme beni hoca bizda 1 mayısta olan pkk eylemcilerine bile cevap veremiyorz sen ne diyosun şeytan diyor 1 mayısta git pkk grubunun içinde intihar et herkes havaya uçsun  bummm lanet olsun bu gün nedense ep intikam doluyum
    çok dogru ama , biz Kahramanmaraş da polis den önce müdahale ediyoruz bu tip insanlara:) ruhumuz saglam kalmadi istanbullarda ankaralarda izmirlerde öyle insanlar. onlar örgüt kuruyorda biz niye kuramiyoruz..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    çünkü onlar tek fikirler biz ise param parça ve ölümdne korkar hale geldik Sağcı solcu kemalist anti kemalist die bizi böldüler sonrada bize dokunmayan yılan bin yaşasın diye diye bizi uyuttular şimdi ise bir yerde bir terör olayı olunca ordan kaçar hale geldik

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek
    ben ne bok diyom :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

DEVSIRME bunu yazdı:
    ben ne bok diyom :D

hoca az reel bakalım olaya o kadar cesursan nevruzda gidelim meydanlara 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    pardon la 1 mayıs nerden çıktı kafam döndü :D  Nevruzdan bahsediyorum tmm mesajlarımı düzenledim alayına edit yapılmıştır

Toplam Hit: 4585 Toplam Mesaj: 32