Ermenistan Uçağı İndirildi
-
Moskova'dan kalkan Suriye yolcu uçağının Ankara'ya indirilmesinin ardından bugün de Ermenistan yolcu uçağı Erzurum'a indirildi.
ZORLA İNDİRİLDİ
Ermenistan'a ait bir uçak arama yapılmak için Erzurum'daki havalimanına zorla indirildi.Erzurum emniyetinden yapılan açıklamada, Ermenistan uçağının Erzurum Havalimanı'na indirildiği belirtildi.
OLAY YERİNDEN İLK İZLENİMLER;
İlk belirlemelere göre Ermenisten uçağı askeri müimmat taşıdığı için indirildi. Uçağın yanında ambulanslar ve sivil savunma araçları bulunuyor. Aynı zamanda yine uçağın yanında bulunan TIR'da uçaktan çıkarılacak malzemeleri koymak için orada olduğu düşünülüyor.
Dışişlerinin yaptığı açıklamada "Ermenistan uçağı Halep'e gidiyordu. Eğer aramalarda birşeye rastlanmasa uçak Halep uçuşuna devam edecek. Rutn bi arama işlem" dedi.
Ermenistan yetkilileri ile insani yardım taşıyordu bilgisini verdi.
-
bi yerden helal olsun iyi yapıyoruz diyorum bir yerdende kaşınıyormuyuz yoksa ne diyorum kendi kendime:
Göt korkusuna artık yurtdışınada çıkamayız kesin indirirler bizide
-
bölgenin zabıtası olduk ayakları yapıyor arkadaşlar bi gün fena çuvallıcaklar haberleri yok.
-
kaçınılmaz son iyi değil
-
bu durum pek iyiye gitmiyor onun bunun uçağını indirmeye devam edersek sonuçlar türkiyemiz için kötü olcak gibi rusya yem atıyor bizimkiler kapıyor ortamı iyice geriyor yahu zaten suriye bi karmaşa içinde türkiye niye durduk yere gaza geliyor anlamıyorum bırak kendi kendini yesinler sen sınırını koru yeter
-
bu ampülden kurtuluşumuzun tek yolu kendi çıkarıp sikiçarşafa doladığı bir savaş olacak , ülkenin de beli kırılacak tabiki ama %52 aptallığın acıklı bir bedeli olacağı belliydi zaten
-
şükür konuyu birisi açtı a.q :) bekleye bekleye hal olduk la
savaşmayın sevişin :)
hepimiz ermeniziyiz :) bakın şimdi yorumlara ermenilerden daha çok ermeni olacaklar :)
-
deli dumrul olmayacak yere köprü yapmış. köprüden geçenden 5 akçe geçmeyenden 10 akçe alırmış.
-
Prometheus bunu yazdı
deli dumrul olmayacak yere köprü yapmış. köprüden geçenden 5 akçe geçmeyenden 10 akçe alırmış.
Sonra da deli dumrulu kopru yapmislar. :)
-
çok pis gider yapıyoruz artık :D
-
oww havaalanına gidip muhabirlik yapayımmı :D
olay yeri inceleme:F