folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ermenistan"Dan İlginç Teşekkür

Ermenistan"Dan İlginç Teşekkür

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    Ermenistan'dan ilginç teşekkür

"Özür" kampanyası devam ederken Ermenistan Cumhurbaşkanı Türk halkına teşekkür etti. Hem de 20 yıl önceki bir olay için. Teşekkürün anlamı acaba ne?Türkiye'de "Ermeni'lerden Özür Diliyorum" kampanyasının yankıları süredursun, Ermenistan'dan gecikmiş bir özür geldi.

1988 yılında meydana gelen deprem sonrası yardımlarından dolayı Türkiye’ye şükranlarını ileten Sarkisyan insani yardımın ve nezaketin her zaman hatırlanacağını belirtti.

TÜRK HALKINA ŞÜKRANLARINI İLETTİ

Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, ülkesinde 1988 yılında meydana gelen deprem sonrası yardımlarından dolayı Türkiye ve Türk halkına şükranlarını iletti. Alınan bilgiye göre, Sarkisyan, Spitak depreminin 20. yılı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e teşekkür mesajı gönderdi.

ZAMANLAMA MÜTHİŞ

Sarkisyan, dünyanın, Spitak'ta 20 yıl önce meydana gelen depremin hemen ardından dikkatini, ülkesinin yaşadığı trajediye çevirdiğini ve ''acının, sadece birisinin acısı olmadığını'' kanıtladığını kaydetti.

Acılı dönemlerinde yanlarında olanları ve acılarını paylaşanları şükranla andıklarını anlatan Sarkisyan, Ermenistan halkının ve kendisinin, depremin ardından yapılan yardım çalışmaları dolayısıyla Cumhurbaşkanı Gül nezdinde Türk halkına ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ne derin şükran duygularını iletti. Sarkisyan, mesajında, ''İnsani davranışların her zaman hatırlanacağından, nezaketi artıracağından ve dünyayı aydınlatacağından eminiz. En derin saygılarımla'' dedi.

POZİTİF MÜDAHALE

Ermenistan Devlet Başkanı Serj Sarkisyan’ın teşekkürünü anlamlı kılan karşılıklı ‘yumuşamanın’ iki taraf için de tercih edilir olduğu ifade etmesi olarak yorumlanıyor. Türkiye’deki iç politik çatışmaları çok iyi takip eden Erivan yönetimi bir kısım aydının ‘özür mektubu’ yayınlamasının ardından böyle bir açıklamayı gerekli görmesi Türkiye’deki tartışmalara pozitif bir müdahele olarak açıklanıyor. Türkiye’nin Ermenistanla ilişki kurmasını isteyenlerin elini güçlendiren açıklama ‘işbirliğine’ bizde varız anlamı taşıyor.

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Bizim mallar özür diler,karşılığında onlarda diler diye adamlar teşekkür ettiler işte bizimkiler tatmin olmuşlardır artık..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Anca birbirlerini tatmin ederler..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    :)

Konumu silenlere inat kürdüm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

normaldir.

Bizim yalakalarımız özür diler onlarda teşekkür eder.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ozur dilenmesi lazimdi ama ne icin?

Bir zamanlar iki devletinde birbirine karsi yaptigi saygisizlik.Iskence vs. icin.(Gerci yine bizim bisey yaptigimizi dusunmuyorum.Once onlar baslatti, halkimizi katlederek.Ama bu zamanda ilk biz davranmasaydik.Propagandalar dunyanin heryerinde hala devam edecekti.

https://t.me/pump_upp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

1988 yılında meydana gelen deprem sonrası yardımlarından dolayı Türkiye’ye şükranlarını ileten Sarkisyan insani yardımın ve nezaketin her zaman hatırlanacağını belirtti.

2o yıldan beri aklı nerdeymıs dallamanın :| 

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek
    Avira bunu yazdı:
    -----------------------------
    Anca birbirlerini tatmin ederler..
    -----------------------------

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems. Linus Torvalds
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Enteresan geldi, Ben Başka Şeyler düşündüm ama Sanırım Halisülasyonik Düşünceler Olsa Gerek. Gerçi Ben Ne Düşünsem Gelecekte Tıpkısı Oluyor ama Hayden Hayırlısı... Kimsenin Günahını Bu Aşamada Alamam.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek
    Bu teşekkür bence deprem teşekkürü değil ermenilerden özür diliyen yalaka kılıklı densiz vatanını satan hainlere teşekkürdür...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek
    tatmin olmaca oynanıyor resmen :/
Toplam Hit: 2979 Toplam Mesaj: 19