Ernesto Che Guevara Resimleri 547 Adet {Rapid Değil}
-
hasansabah bunu yazdı:
-----------------------------abi siyasi hiç bi görüşüm yok ama biri bana acıklasın kübanın hali ortada bu adam neyin kahramanı neyi kurtarmış lütfen anlatın? Şöle bi durummu var acaba Atatürkün bizi kurtardıgı gibi bu adamda kübayımı kurtarmış fakat bizin Türkiyenin içine sıçtıgımız gibi kübalılarda kübanın içinemi sıçmış sonradan ? ve merak ettigim asıl konu kübada internet varsa forumlarda insalar büyük insan Atatürkün sekizbin adet resmi diye konu acıyorlarmı??
gladiyo yemin ederim siyasetle alakam yok bak mesajlarıma liboşun tekiyim sırf merak ediyorum nedir bu adama olan sevdanın sebebi ?
-----------------------------Cevabı burada.
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=66509&sayfa=7#639613 -
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------
Küba çok müthiş yerdir.
-----------------------------haklısın aylık ücretin ortalama $20 dolar olduğu bilgisayar telefon gibi aletleri kafana göre satın almaya bile izin olmayan mütiş bi yerdir küba
-
teşekkürler paylaşımın için hocam..
-
Küba insana verilen değerin gösterildiği bir yer.Amarganlardan iyi ezber etmiş bazıları.
-
ayrıca çevre kirliliğinin en az okuma yazma oranının en fazla olduğu ülkelerden biridir.
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
Neden postlar siliniyor ? Eğer insanlar düşüncelerini tartışma yaratmadan da aktaramayacaksa, burada bir şeyler paylaşmanın ne anlamı var? İyice saçmaladınız...
-----------------------------Siyasi du$uncelerinizi tarti$ma yaratarak veya yaratmayarak aktaracaginiz yer Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım bolumu deil
Che hakkinda tarti$mak isteyen varsa gider derin konularda seviyeyi du$urmeden istedigi kadar tarti$irBu konuya attiginiz ortami gerici, siyasi goru$ iceren mesajlari sen ve senin gibileri banlamamak icin uyari niteliginde sildim
sen bunu sacmalamak olarak goruyosan bildigin yolda devam et