Erotik Hikaye (Az Gülek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Evet hocalar Uykusuz okyuyan hazırlayan hocayı bilir. Yiğit ÖZGÜR. ilkokuldayken daha worlds.x ablam teyzem amcam atdiki ikiztepeler vs vs vs vs.... gibi psikolojimizin auzuna eden sitelerde sürekli okurduk hikayeleri. Otobus maceraları, ev maceraları, komşu maceraları tecavüz maceraları... O kadar yaratıcı hikayeler olurdu ki gözümüzde canlanırdı. Kitap okumaz bunları çıkartır okurduk arkadaşlar ile. Türkçemiz baya gelişikti taktire şayan bir Türkçe kullanma yeteneğine kavuşmama sağlayan bu hikayerler ile bu adam mizahi bir şekilde dal daşak geçmiş ve bu hikayerler ile az biraz haşır neşir olanları güldürecek şnce yerlere değinmiş. Demek Yiğit ÖZGÜR de okurmuş yada halen okuyor bilemiyorum.... :D

Eser adı:Tahsin YOLBEYLİ Ayfer abla ve köpeği Muffy

Eser sahibi:Yiğit ÖZGÜR

Adım Tahsin Yolbeyli, 23 yaşındayım. Bu yaz tatlilinde komşumuz Ayfer ablayla yaşadığım macerayı sizinle paylaşmak istiyorum... Ayfer abla iki yıl önce kocasıyla birlikte apartmanımıza taşınmıştı... Ve ben, o günden beri onun için çıldırıyordum... Ayfer abla 32 yaşında 1.65 boylarında beyaz tenli enfes bir kadındı...

Kocası Ümran abi 39 yaşında 1.85 boyunda atletik yapılı, yanık tenli, nefis bir adamdı... Ama konumuz o değil, konumuz ayfer abla...

Ayfer abla sürekli giydiği askılı bluz ve mini etekle aklımı başımdan alıyordu. Bir gün dayanamayıp kendisine açıldım...

-Ayfer abla sürekli niye aynı şeyleri giyiyon?insan kokar yav...

-Yıkıyoruz herhalde...

Aradan günler geçti... O gün başıma geleceklerden habersiz, semtimizin bakkalı İsmet abiyle sohbet ediyordum... İsmet abi 43 yaşında 1.50 boylarında buğday tenli, buğday gibi bi adamdı...Oldukça atletik bi gülümsemesi vardı... Konumuz ayfer abla olduğu için onu da es geçiyoruz...

Ben bakkaldayken içeri ayfer abla girdi...Üzerinde vücut hatlarını belli eden bir tişört vardı... Nereye gittiğini sorunca köpeği Muffy'yi gezmeye çıkarttığını söyledi...

Muffy 1,5 yaşında, 40-45 santim boylarında enfes bir köpekti... İpek gibi tüyleri... amaan, Ayfer ablaya geçiyorum...

Ayfer abla beş on dakika Muffy'ye göz kulak olabilir miyim diye sordu. hemen kabul ettim tabi... eğilip köpeğinin tasmasını takarken gözlerime inanamadım... sütyen giymemişti!!!

Aklımı kaybedecek gibi oldum... elim ayağım birbirine dolanmıştı... sonra Ayfer abla Muffy'yi bırakıp gitti... O gidince hayvan huysuzlandı... havlamaya başladı... Sakinleştireyim diye kucağıma alınca gözlerime inanamadım... sütyen giymemişti!!!

Hemen İsmet abiyi kontrol ettim. o da sütyen giymemişti!!! peki kimdi bu sütyeni giyen?!... tanrım yoksa...

aman allahım ben giymiştim! hem de annemin sütyenini giymiştim! hatırlıyorum annem bu sütyeni tuhafiyeci Erhan'dan almıştı...

Tuhafiyeci Erhan 1.75 boylarında, kumral... lan ben bu sütyeni nasıl giydim lan?!.

Hemen sütyeni çıkarıp Muffy'ye taktım. Muffy çıkarıp, İsmet abiye attı... İsmet abi de dolgun kalçalarını sergileyerek sütyeni tezgahın altına sakladı...

O esnada Ayfer abla içeri girdi!.. Üzerinde vücut hatlarını gösteren bi gömlek vardı... hani tişört vardı, gömleği ne zaman giydin diye sorduk... tuhafiyeci Erhan'a uğradım ondan aldım dedi...

Tuhafiyeci Erhan 1.75 boylarında, kumral. bi dakka noluyo lan orda? vay şerefsizler!!

-git lan! git!..

işte böyle.. artık Muffy, ben ve İsmet abi her gün buluşup sevişiyoruz...hayat bizim için çok daha renkli oldu. öyle değil mi İsmet abi?

-harbiden dolgun mu lan kalçalarım

Eyw ...

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Hocam işi geyiğe vurunca kızıyorlar ama bu resmen maziden komik bir anı yani. Hatta bide genele açmıssın.

Not: uyanda balığa gidelim

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek

öldürdü beni ya :)

Abra Kadabra
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

erotik hikayelerden sıkıldım

ben artık sex istiyom , anlıyo musunuz?  :)

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Google bunu yazdı:
    -----------------------------

öldürdü beni ya :)

-----------------------------

düştüm lan sandalyeden :D Süper bi hikayeymiş :D Gerçekten çok iyi :D

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

zuahhaha :D koptum amk 

Yiğit'i severim zaten bu da çok sağlam.. 

eyw hocaaa

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    wallaha güldüm lan :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

=)

güzel anlatmış

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bahadir75
    bahadir75's avatar
    Erkek

sikimet abi :)

Developer
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahta
    tahta's avatar
    Erkek

aaaa

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj