Erzurumlu Muridler Varsa Tanışalım ?
-
bende erzurumluyum 18yıldır erzurumda yaşıyorum. nefret ediyorum bu memleketten. Yengeniz erzurumda olmasa 1 dakka durcağım yok. İş yok aş yok bişey yok havası çok soğuk bi ara suyu temizdi belediye onuda kirletti çamaşır suyu kokuyo şimdi :W
-
Geyik
oraya actigin konu tutmadi bunu
vukuatlara actin tuttu:D bu arada bende
erzincanliyim eger oyle bi bulusma flan olursa benide yazin katilirim
[kibrista olmazsam tabi]
-
ULKUHAN bunu yazdı:
-----------------------------Geyik
oraya actigin konu tutmadi bunu
vukuatlara actin tuttu:D bu arada bende
erzincanliyim eger oyle bi bulusma flan olursa benide yazin katilirim
[kibrista olmazsam tabi]
-----------------------------bende öyle diyorum işte. yazın olsun sen ben gibi çevre illerdeki kişilerde gelsin. 2005'den beri sitedeyim doğu anadoluda hiç buluşma yapılmadı.
Dj_Alper senüde beklerük:D
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------Kürt pek fazla yok hocam? ben mi yanlış biliyorum. Tekman da falan ilçelerde var ama merkezde azınlıkta gibi...
Yazın yaparız buluşmayı şöyle biraz gezeriz, nargile neyim sefası yaparız, bişeler atıştırırız. hatta imkan olursa kendi mangalımızı kendimiz yaparız... eğer o an uygun görülürse kafeye gidilir kantır atılır. bişeler yapılır yani... hele yaz olsunda kış günü olmaz erzurumda yada herhangi bir doğu şehrinde:D
bu arada ispirlilerin dengesizliği kesinlikle kanıtlanmıştır... tam dengesiz boşuna şeytan demiyolar
-----------------------------Kürtler daha fazla sen yanlış biliyosun çünkü sonradan yerleşen kürtler ''sözde erzurumluculuk'' ile geçiniyor.Mecburlar gerçi yerliler sevmez onları.
Ben erzurumluyum diyince batıda malesef kürt muamelesi görüyorsun oysa tipik türk ailesinin halen yaşadığı şehirlerin başında gelir erzurum.
Kongre sırasında güneydoğudakiler delege göndermeye yanaşmayıp mandacılık isterken benim atalarımdan 3ü ruslara esir düşmüştü.şimdi gelgörki onlarla aynı sıfatı yakıştırıyorlar.
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------daha yemek nasip olmadı cağ kebabı :|
ama bende kürt sayısı yarı yarıya gibi biliyorum :|
not: kürt türk deme lan ayıp falan tartışmalara hiç bulaştırmayın, soydan girdim ben sadece :W
-----------------------------şahsen 6 ay öncesine kadar erzurumdaydım. erzurum merkezde kürt nüfusu azdır:D bi iki mahallesi var o kadar.
-
bende öyle diyorum işte. yazın olsun sen ben gibi çevre illerdeki kişilerde gelsin. 2005'den beri sitedeyim doğu anadoluda hiç buluşma yapılmadı.
-----------------------------
her zaman cokda guzel olur batindanda erzurumu erzincani tanimak isteyenlergelsinler gezdirelim gorsunler bilsinler cag kebabi yesinler ...vs
[kurt . TURK tartismasina girmeyelim arkadaslar her iki gunde bi bu konu
tartisilio aratin forumda kesin bulursunuz]konu erzurumlu muridler varsa tanismak
kurtluk TURKLUK degil.
-
ULKUHAN bunu yazdı:
-----------------------------bende öyle diyorum işte. yazın olsun sen ben gibi çevre illerdeki kişilerde gelsin. 2005'den beri sitedeyim doğu anadoluda hiç buluşma yapılmadı.
-----------------------------
her zaman cokda guzel olur batindanda erzurumu erzincani tanimak isteyenlergelsinler gezdirelim gorsunler bilsinler cag kebabi yesinler ...vs
[kurt . TURK tartismasina girmeyelim arkadaslar her iki gunde bi bu konu
tartisilio aratin forumda kesin bulursunuz]konu erzurumlu muridler varsa tanismak
kurtluk TURKLUK degil.
-----------------------------doğru. neyse konu şimdilik dursun. yazın açın bu konuyu. benle AKSU92 geliriz
-
vay be konuyu dün açtm çıktım az önce geldim dersaneden tutmuş bayağı :D
kış günüüü zaten buluşma falan olmaz soğuktan bi tarafımız donar zaten erzurumda da yapacak pek bişey yok ama tanışmak iyi olur ...
ben 12. sınıf öğrencisiyim öss ye hazırlanıormuşum :):)
-
evt katılıyorum kış günü buluşma olmaz. uygun bir mevsim ve zamanda yapılabilir.
-
valla mayıs haziran arası olabilir ....