Eschat Giriş Kodunu Encode Etmek Giriş Kod Açığını Bulmak
-
S.a Arkadaşlar. Öncelikle teşekkür ederim şimdiden yapacağınız yardımlar için benim bir ricam olacaktır bir sohbet sunucusunun eschat giriş kodunu bulmak istiyorum. decode edilen port ve şifreyi nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.. kolay gelsin..
-
Sesli sohbetten mi bahsediyorsun ?
-
Pessimistic bunu yazdı:
-----------------------------
Sesli sohbetten mi bahsediyorsun ?
-----------------------------eschat sesli değil java tabanlı irc bildiğim kadarıyla
-
Hayır seslichat değil örnek hayalim n e t . c o m buranın bana giriş kod ve decode edilmiş şifresi lazım direk girmem lazım mircten
-
Yokmu yardımcı olacak kimse ??
-
Flaxchat giris bilgileri ..
ircPass=decode:VmtaU1MxZHRVbFppUmxKaFVqRmFURmxXWkhwT1ZtUkhWMjV3VUZaVWJFVlVhMmhMVkZkV1ZXRkVTVDA9 ircPort=6662 ident=FlaxChat fullname=FlaxChat
irc port girisi var ama birde port a sifre konulmuş .. bu kodu cozmen gerekir..
Eschat giris bilgileri ..
[Protection] ircPass=decode:oaqjcqbgp8qr7esuccg2fc8626x8c9cl ircPort=decode:mdcnmd3j
goruntugu gibi codlanmış çözebilirsen istedigin gibi girersin :) Kolay gelsin benden bukadar.. -
HoLyCat bunu yazdı:
ircPass=decode:VmtaU1MxZHRVbFppUmxKaFVqRmFURmxXWkhwT1ZtUkhWMjV3VUZaVWJFVlVhMmhMVkZkV1ZXRkVTVDA9 ircPort=6662 ident=FlaxChat fullname=FlaxChat
[Protection] ircPass=decode:oaqjcqbgp8qr7esuccg2fc8626x8c9cl ircPort=decode:mdcnmd3j
goruntugu gibi codlanmış çözebilirsen istedigin gibi girersin :) Kolay gelsin benden bukadar..
-----------------------------Tskler işte cod çözmek problem :) bundan anlamadıgım icin yardımcı olabilecek kişileri bekliyorum senin bu baktıgın
Http://irc.hayalimnet.com adresine girince settings.txt dosyasında mevcut bunları çözmek lazım ve nasıl çözülür bilen arkadaslar cevap bekliyorum HoLyCat ilgin için teşekkürler.
-
devilmaycry bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
goruntugu gibi codlanmış çözebilirsen istedigin gibi girersin :) Kolay gelsin benden bukadar..
-----------------------------Tskler işte cod çözmek problem :) bundan anlamadıgım icin yardımcı olabilecek kişileri bekliyorum senin bu baktıgın
Http://irc.hayalimnet.com adresine girince settings.txt dosyasında mevcut bunları çözmek lazım ve nasıl çözülür bilen arkadaslar cevap bekliyorum HoLyCat ilgin için teşekkürler.
-----------------------------hocam sana bir bilgilendirmede bulunayim eger bu portlarda birde version koruması varsa ornek version ban koyarlar Mirc girislerine sadece izin verdikleri girisler Eschat v??? Birde Flaxchat :) ama sen sunucuda admin oper lerin mirc den giris yaptigini gördüysen Eschat yerine port denemeleri yapmani tavsiye ederim.
Eskiden acik portlari bulmak icin ufak bir program vardi bulabilirsem paylaşırım burada. kolay gelsin .
bu arada bu kodlari Cozucek Echoll var ona bir ulaş istersen
-
Tmm tskler evet mirc scriptlerinden kendileri giriyorlar işte şifre katmışlar bulmam lazım :) ama benimde öğrenmem gerek. yardımcı olacak arkadas varsa beklemedeyim Konu güncel..
-
Evet şifre budur arkadaşlar.
/server irc.hayalimnet.com 6662 3f.!'^&)=][=8.+///Ama bunu biri çözdü nasıl çözdüğünü anlatmadı bunun çözümü lazım bana yardımlarınızı bekliyorum..
-
Konu günceldir arkadaşlar giriş kod şifresi değişti nasıl çözebiliriz detaylı bir şekilde anlatacak bir arkadaş yokmu ?