Eşek Aldım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Bugün eşeğe bindim dizginleri bıraktım bakayım ne yapacak dedim... eleman beni bilmediğim bir yere çıkardı gidiyor gidiyor gidiyor... rumlardan kalan akan tarihi çeşme varmış çıktık oraya kan ter içinde kaldı, indim ipini de bıraktım, bu içti suyunu yedi otunu 40 dk sonra geldi, yine bindim üstüne, hadi yürü dedim hiç bilmediğim yollardan beni mantarhaneye götürdü, mükafat olarak kuru ekmek ve kavun ziyafeti verdim, nal çaktırdık güzel oldu 4 nal 400 lira bunun maliyeti de buymuş. Toynakları önce epey törpülüyor cetvelle yüksekliği ölçüyor, dördünü de eşit yükseklikte törpüledikten sonra toynağa yakıcı bir yapışkan sürüyor nalı koyup çiviliyor. Bu hayvana daha önce nal çakılmamış nalları sevdi. Sandığımdan çok daha zeki bir hayvan, inat olayı ise efsane, semer takmama izin vermezse motora yöneliyorum aak aak yaparak beni bütün gün burada bırakma tamam üstüme bindirecem mesajı veriyor.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siberturq
    siberturq's avatar
    Erkek

Güzl şeyler yapmışsın, eline ve gönlüne sağlık. Lakin serbest bırakma kaçar gider yakalamak için uğraşır durursun.

Bir de dişi eşşek var demişsin serbest bırakırsan ortalığı fena karıştırır. Dikkat et. 😁

Bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz, istemezseniz de bir bahane bulursunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

RETRET arkadaş kalbine gönlüne göre olsun istediğin herşey renkli birisin bu maceranın da seni başarılı kılmasını isterim bizi gülümsetmeye devam et bu sevimli dostumuzun da hikayelerini alırız arada.

Başarılar ... 

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek
    livane bunu yazdı
    CEO bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    CEO bunu yazdı
    yanak bunu yazdı

Hocam hayırlı olsun, bu tür hayvanlar hakkında pek bilgim yok ama aklıma ilk gelen nal olayı oldu. Bunu ihmal etme. Ayrıca lise yıllarında bilmeden eşek sucuğu yedim o zamanın cumhuriyet sucuğuna beş çekerdi, sonradan öğrendim de bulamadım bi daha, mezbaha mühürlenmiş :)) 

At sucuğu istersen ayarlayabilirim hocam.

Eşşek sucuğuna göre biraz yavan oluyor ama normal marketlerdeki sucuğa bin basar.

Özellikle mangalda.

5 kangal kaça gelir, kesim işini temiz yapıyorlar mı?

Kesim olayi çok temiz hocam o konuda içiniz rahat olsun.

İslami kurallara uygun kesiliyor. Tek eksiği inek değilde at öyle soyliyim

Yanlış hatırlamıyorsam kangalı 22 TL gibi bir ucretti.

5 kangal alırsanız 100 TL'ye ayarlarız.

Bu işi ciddi ciddi yapan mı var ? At sucuğu diye bir ürün mü satılıyor. ? Eşek sütünü ilk gördüğümde adam kaçak satıyor sanmıştım. Meğerse gram altınla yarışıyormuş aq.

Nazilliye öğrenci olarak gittiğimde DEVE sucuğu ile karşılaşmıştım. Aydında deve güreşi festivali olur her sene. Atça'da olması lazım. Kaybeden develer de sucuk olur. Deve ne kadar yarış kazandı ise sucuğu da o kadar pahalı oluyordu mesela

Aslan bile atı görünce götünü saklar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    weskeyy bunu yazdı

RETRET arkadaş kalbine gönlüne göre olsun istediğin herşey renkli birisin bu maceranın da seni başarılı kılmasını isterim bizi gülümsetmeye devam et bu sevimli dostumuzun da hikayelerini alırız arada.

Başarılar ... 

+++

vatandaşa kafam girsin!..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    telekom bunu yazdı
    weskeyy bunu yazdı

Başarılar ... 

+++

eşşoyu sarosun güneyli sine damat etmeye yolladım cinsmiş bu eşşo, bana yavru eşşo vermeyecekler ama yine de gönderdim hayvan bir ortam görsün gözü gönlü açılsın. geldiğinde yeni resimler ekleyeceğim.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zengo
    zengo's avatar
    Erkek

https://www.hizliresim.com/iwyn096

kimse yeteri kadar meşgul değildir mühim olan önceliklerdir..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun. Aslında insandan daha iyidir. Bu arada eşek sütü olayını bir araştır derüm işi büyüteceksen.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Hayırlı olsun. Aslında insandan daha iyidir. Bu arada eşek sütü olayını bir araştır derüm işi büyüteceksen.

Hocam çok inatçı hayvan, uğraşılmaz çok sayıda eşekle. Ben bununla sessizce yorulmadan yavaş yavaş yol almayı seviyorum, hele ki gece gezmeleri, çok sayko süprizler yapıyoruz köylülere. Bunlar gece dolaşmıyor cin korkuları var, çoban ormanda defi hacetini yaparken yavaşça yanaştım eşekle durdum eşek nefes alıyor bu dua ediyor ya kurt sandı ya ayı sandıgaribim  aniden donları toplamaya başladı, eşşo da korkup anırmaya başladı çobanı yabani dikenli orman eriğinin içine soktu eşşo korkutarak, sonra ordan kaçtık. Bazen bilmediğim yerlere götürüyor ilginç bir karakteri var.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OverLord
    OverLord's avatar
    Erkek

@retret esek ne durumda  nasıl gidiyor hayatı

Bildiğini Bilenin Arkasından Gidiniz Bildiğini Bilmeyeni Uyarınız Bilmediğini Bilene Öğretiniz Bilmediğini Bilmeyenden Kaçınız.
Toplam Hit: 11830 Toplam Mesaj: 84
eşek eşoğlu eşek