Eser Yenenler'in Twitter Hesabı Hacklenmiş
-
bu işi RedHack yapsa ve "sınıfsal" söylemlerde bulunsa, "halkların kardeşliği" dese kimsenin ses çıkartacağını düşünmem fakat bir Türkçü-Turancı bu işi yaparak "bağzı" mesajlar verince insanlar anlamamak için resmen götünü yırtıyor.
Gençlik konusunda uzun araştırmalar ve gözlemler yapmış biri olarak söylüyorum, bu şaklabanlar televizyondan, radyodan, sinemadan elini çekmediği ve halkı uyuttuğu sürece bizim gençlerimiz fikir faaliyeti ölmüş ve pasifize edilmiş şekilde hayatlarına devam edecektir. Söylemler yerinde olmuş. Bilim ve bilimselliğe vurgu yapan bir "komünist" dahi olsa -ki ben komünizme karşı dururum- saygılarımı sunarım.
Saygı duyalım beğler, saygı. Tek istenilen şey bu. -
Helal olsun Ellerine Klavyelerine Kuvvet Aslanlarım benim.
-
Hackleyende hacklenende zerre umurumda olmadığı kişiler. Boş işlerin müdürleri.
-
K. Kore'de dizi izliyor diye 50 kişi idam edildi, böylelikle K.Kore'de bilimin ilerlemesi adına önemli bir adım atılmış oldu :D :D
http://www.sabah.com.tr/dunya/2014/10/29/dizi-izleyen-50-kisi-idam-edildi
-
vasıfsız komedi yapan adamı hackleyerek ülkeyi üstün ekonomik kültürel ve bilimsel anlamda yukarıya taşıyacaksa helal olsun.ama taşıyacak mı ?
bu tip adamlar dönem adamları.bi ara parlarlar sonra geri sönerler.sonra belki bi daha parlayabilirler.
bu ülkede akpye oy verenlerde, okumuşluk oranı düştükçe akpye daha çok oy çıkıyorsa zaten gerisi teferruattır.
eskiden ülkenin %60ı salaklaştırılmıştı, şimdi ise %95i.
üniverste okuyan yurt dışı görmüş kafası çalışan adamlar bile akp'yi bu halde bile savunabiliyorsa, eseri hacklemişsin mesaj vermişsin ne değişir
avrupada ilkokullarda programlama eğitimi başlatılırken, bizde osmanlıca gelsin dini eğitim olsun diye uğraşalım.çok boş
Ekerci tarafından 05/Oca/15 15:18 tarihinde düzenlenmiştir -
ershn bunu yazdı
bu işi RedHack yapsa ve "sınıfsal" söylemlerde bulunsa, "halkların kardeşliği" dese kimsenin ses çıkartacağını düşünmem fakat bir Türkçü-Turancı bu işi yaparak "bağzı" mesajlar verince insanlar anlamamak için resmen götünü yırtıyor.
Gençlik konusunda uzun araştırmalar ve gözlemler yapmış biri olarak söylüyorum, bu şaklabanlar televizyondan, radyodan, sinemadan elini çekmediği ve halkı uyuttuğu sürece bizim gençlerimiz fikir faaliyeti ölmüş ve pasifize edilmiş şekilde hayatlarına devam edecektir. Söylemler yerinde olmuş. Bilim ve bilimselliğe vurgu yapan bir "komünist" dahi olsa -ki ben komünizme karşı dururum- saygılarımı sunarım.
Saygı duyalım beğler, saygı. Tek istenilen şey bu.Şahsen her türlü hack eylemini desteklemekteyim. Niye hacklemiş dürzü demedim zaten. Eylemi aklama çabaları saçma. Yok turandi komünizmdi gençlerdi bilimdi bu ayakları bir geçelim. Gayet egosantrik kimseye gram faydası olmayan bir hack eylemi. Helal olsun hacklemiş lakin bence turancilik felan da en az komünizm kadar sikimsonik bir mesele.
krypt tarafından 05/Oca/15 15:27 tarihinde düzenlenmiştir -
mataramasuko bunu yazdı
İnsanlar tvde sürekli bilimsel içerik izlesin diyen yok ama türkiyede seviyesizliğin prim yaptığını da inkar etmezsiniz sanırım? Bu adamlara göre halk bişeyi seviyorsa o iyidir, oşeyin gerçekten iyi olup olmaması önemli değildir. kısaca populizm ve evet bu programların hitap ettiği kitle belli malesef. Bakın şu video bile dediğimi kanıtlar nitelikte
http://www.youtube.com/watch?v=ITKPatxVwBU
abi tam olarak bu videoda neyi veya kimi eleştiriyorsun ?
evgar mı ? acun mu ? yoksa öksürüldüğünde bile ıslıklarla alkışlayan sözde üniversiteli gençliği mi ?
-
BKM'nin en beceriksiz,yetenek yoksunu elemanı. Bir de Yılmaz bunu oraya reis yapmıştı. Rol kabiliyeti sıfır. İyi olmuş hekledikleri. Türkçü hewallere de şevbaş.
-
tw/eseryenenlere boşa düşmüş aldım sıkıntıolur mu :D
-
KrypT bunu yazdıershn bunu yazdı
Saygı duyalım beğler, saygı. Tek istenilen şey bu.Şahsen her türlü hack eylemini desteklemekteyim. Niye hacklemiş dürzü demedim zaten. Eylemi aklama çabaları saçma. Yok turandi komünizmdi gençlerdi bilimdi bu ayakları bir geçelim. Gayet egosantrik kimseye gram faydası olmayan bir hack eylemi. Helal olsun hacklemiş lakin bence turancilik felan da en az komünizm kadar sikimsonik bir mesele.
Öncelikle insanların değerlerine gerek Turancılık gerekse Komünizm olmak üzere senin sikimsonik demen ne kadar doğru? Üslûbunu biraz daha düzeltmen gerekiyor.
Kişisel bir mesaj verilmiş hack yapılarak. Grigori Petrov'un Akzambaklar Ülkesi, Finlandiya kitabını düşün ya da George Orwell'dan 1984'ü burada da bir "mesaj" veriliyor. Bilinçlenme ve aydınlanma adına. Hackleyen her kimse kendi düşüncelerini belirtmiş. Böylelikle bilim, bilişim, kültür ve sanat ilerledi diyemeyiz farkındayım. Yapılması gereken bazı şeyler vardır diye düşünüyorum artık millet olarak "yapamıyoruz, olmuyor" romantizminden sıyrılarak realist düşünerek hareket etmeliyiz. Mevcûd şartlar altında mümkün mü? Dersek, hayır değil. Bir nesil nasıl mahvediliyorsa bir sonraki nesili düşünmeliyiz.
Saygılar, selâmlar.