Eset Mi Kaspersky Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spyMASter
    spyMASter's avatar
    Erkek
    Nod32 heuristicleri kasper e göre daha iyi hem fazla kasmaz bilgisayarını
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    Avira bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kaspersky virüs silme konusunda 1 numaradır.Eset ise nod32 2.7 zamanında Kaspersky a alternatif genelde sistem özellikleri daha düşük kişilere yüklediğim bir programdı.Taaki 3.0 sürümünü çıkardı ve benim ve herkesin gözünde baya düştü ve başarısı geriledi.GData çok kasar ve bence gereksiz şuanda kullanılabilicek 3 firmanın programı var Avira,Kaspersky,Avast! dahada üstüne tanımam.
    ram sıkıntın yoksa gdata yükle derim test edildi kaspersky ve avira nın eset i söylememe bile gerek yok bulamadığı her boku gdata bulabiliyo ki zaten 99.8 le en iyi veritabanını bulunduran anti virus firması.. ( http://www.byte.com.tr/haberler/?Gorev=HaberAyrinti&Haber=921 )

fazla ram harcadığı doğrudur ama pc sinde 2 gb rami olan çok çok rahat kullanır..

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokhan_ssl
    gokhan_ssl's avatar
    Erkek
    bende nod32 kullanıyorum fakat adam gibi bir key bulsam Kaspersky kullanırım( varsa bir bildiğiniz özel mesaj ile yollayın)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Virus tanima ve silme veritabani en genis olan kasperdir.Ancak guncel virusler konusunda Mcafee ve Nod32 kadar basarili degildir.Savunma politikaniz guncellere yonelikse , Nod ve Mcafee ilk tercihiniz olabilir.Ayrica Comodo ve Outpost gibi iki guzel firewall ilede cakismadan uyumlu calisabiliyorlar.

Mcafee +Comodo - Outpost

Nod32  +Comodo - Outpost

gibi bir kombinasyon oldukca guzel olacaktir kanimca.Tabi burada ana etken sizin ne tur tehlikelerden korunmak istediginize bagli. 

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Cebitde beleş  kaspersky keyi veriyorlardı.

Bi an bende gidip alayım dedim de benım pc yi zaten kasıyor gerek yok dedim almadım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Kaspersky 2009 sürümüyle beraber cidden çok yol katetmiş. Onu söylemek isterim. 2009 sürümüyle beraber kaspersky sezgisel tarama özelliğini çok geliştirmiş (ancak ayarlardan heuristic analysis ayarını en az low scan a getirmeniz lazım. Ayrıca 2009 sürümü ile beraber daha kaliteli bir tarama sistemi getirmişler. Kaspersky 7 e göre çooook daha az kasıyor. Virüs silme konusundada kaspersky zaten çok başarılı.

Nod32 ye geldiğimizde ben en son 2.7 sürümünü kullandım nod32 nin. O zamanlar sezgisel yakalama başarısı kaspersky dan daha başarılıydı nod32 nin. Ancak şu an eminim 2009 u geçemez. Ciddi anlamda yol katedilmiş kaspersky yazılımında bu konuda. Nod32 o zamanlar kas dan daha az sistem kaynakları yiyordu. Ama şu an için söylemek gerekirse hiç bir yorum yapamam.

Bence kaspersky kur derim 2009 sürümü çok kaliteli cidden. Bitdefender demiş bir arkadaşım. Bitdefender sezgisel taramada hepsine bin basar ama sistemkaynakları yeme konusundada hepsine bin basar onuda söylemek isterim...

Firewall yazılım düşünürsen ki computerwolf bu konuda bahsetmiş outpost en gelişmiş givenlik duvarı yazılımıdır. Ama kaspersky ile sorun yaşadığını duydum bir çok ing forum sitelerinde. Anca ben kullanıyorum şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Kis i çok öneren var denemediğim için birşey diyemeyeceğim.

Ama kaspersky'ın 2009 sürümünü bir dene derim çok ilerleme kaydetmişler 2009 sürümüyle rus yazılımcılar.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cbekcibasi
    cbekcibasi's avatar
    Erkek
    ESET Kullan   kes... kastıor pc yi   eset kullancısıyım memnunum:D

Pc Kopat izmir_love_1988@hotmail.co.uk Msn?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı:

ZeroCooL` bunu yazdı:
    BitDefender Rulz..

dostum adam kas a kasar dior sen ne diosun o progrma bilgisayarımın iflağını kesmişti o gün anladım 2 gb ram e4400 islemci vs gibi pcmdeki özelliklerin çok üst düzey olmadınıbu olay 1 senemi 1 , 5 senemi ne zmaan oluyor ama 2007 idiyaw 1 sene galiba

ben 1senedir kullaniyorum hrhangi bi sorun yasamadim yasicamida sanmam ..

Yaşam ve Ölüm arasındaki ince çizgide alırken nefes bazen mutlu bazen mutsuz herkes...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cholpa
    cholpa's avatar
    Erkek
    Nod32 hafiflik ve sezgisel tespitte iyi imzaları zayıf, Antivir sezgiseli Nod32 kadar iyi değil ama imzası kuvvetli. Antivir daha ağır basıyor gibi zaten Kaspersky kastırıyor ona gerek yok derim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek
    şiddetle kaspersky (;

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
Toplam Hit: 13347 Toplam Mesaj: 33