Eset NOD32 Anti-Virus & Smart Security 3.0.669 ( ENGLİSH) ( 24676 GÜN LİSANSLI)
-
O siteler açılmıyor bende. Ayrıca ben trial versiyonunu indirdim, fakat 30 gün sonra bile yeni key girerek full versiyon devam edebilir miyim?
-
Funky_Punky bunu yazdı:
-----------------------------
O siteler açılmıyor bende. Ayrıca ben trial versiyonunu indirdim, fakat 30 gün sonra bile yeni key girerek full versiyon devam edebilir miyim?
hmm oluyo galiba bilmem.ayrıca site nasıl açılmıyo :S
http://www.eset.com/download/registered_software.php
-
Bunun sınırsızı var ama indirmiyorum sağlıklı olmuyo
-
bişi sorcam benim virüs programı nod32 ama hep kırmızı ikonlu duruyor sag alt köşede yeşil olması lazım değil mi aktif olması için
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------Funky_Punky bunu yazdı:
hmm oluyo galiba bilmem.ayrıca site nasıl açılmıyo :S
http://www.eset.com/download/registered_software.php
-----------------------------Bahsettiğim siteler nod321.com ve nod321.cn
-
yaw nod ii dir yanına bide spydoctor oldumu canavar yaw:)
-
Aytekinet bunu yazdı:
bişi sorcam benim virüs programı nod32 ama hep kırmızı ikonlu duruyor sag alt köşede yeşil olması lazım değil mi aktif olması için
eğer bu konudakıyse o kırmızı yere tıkla prog açılınca orda start time v.s die bişey yazıodu ona tıklayımca yeşil olur ..bi ayaraından dolayı idi sanırım her açtığında pc yi bunu yapman gerek ..benimkide öyleydi format atınca düzeldi -
manfolder bunu yazdı:
-----------------------------Kaspersky Anti-Virus&Kaspersky Internet Security 2009 V.8.0.0.454 - Final + %100 Türkçe Yama

kasperide araya koyalım bari Kaspersky Anti-Virus 2009
Kaspersky Internet Security 2009

KASPERSKY 2009 TR YAMA
-----------------------------ulan bi türlü tr yama işini beceremedim disk dolu veya yazmaya karşı korumalı diyor ne yapcam ya??
-
Yamayı kurup boş boşa bot olmayın sizin yerinizde olsam nod32 yi kendi sitesinden türkçesini indirip nod321.com dan account alıp yapmak bu bence daha garanti temiz bir yoldur.
-
heza bunu yazdı:
manfolder bunu yazdı:
-----------------------------Kaspersky Anti-Virus&Kaspersky Internet Security 2009 V.8.0.0.454 - Final + %100 Türkçe Yama

kasperide araya koyalım bari Kaspersky Anti-Virus 2009
Kaspersky Internet Security 2009

KASPERSKY 2009 TR YAMA
-----------------------------ulan bi türlü tr yama işini beceremedim disk dolu veya yazmaya karşı korumalı diyor ne yapcam ya??
Kardeş bilgisayarı Güvenli Kipte aç öle yap yoksa normal Windows ta değiştirmeye çalıştıgın dosyalar kullanılıyo oldugundan değiştiremezsin.Güvenli Kipte yap...