Eset Nod32 Antivirüs [Sınırsız Kullanım]
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
program katılımsızdır 1 senedir biz kullanıyoruz..
-----------------------------Hocam emin misin? Bende de var, ama son bi haftadır, hatalı kullanıcı adı/şifre diip güncelleme yapmıyo :S
tam tarih vereyim 04/08/2008 yılından beri kullanıyorum..şimdiye kadar sitemizdende yüzlerce download oldu kimse hata almadı..
dene
-----------------------------Eyw hocam denedim güncelliyo ;)
ben de aynı hatayla karşılaşmıştım nod321.cn adresinden uyan bi hesapla aşabiliyosun uninstal yapmak istemeyenler deneyebilir
-
yüklerken hiç bişeyine dokunma sürekli next de kullanıcı adı şifresi soran yere bişey yazma eğer yazıysan yapabilir... ;)
-
ZoktriP bunu yazdı:
----------------------------Hocam emin misin? Bende de var, ama son bi haftadır, hatalı kullanıcı adı/şifre diip güncelleme yapmıyo :S
-----------------------------aynı olay bendede var guncelleme yapmıyor
-
gokhan_ssl bunu yazdı:
ZoktriP bunu yazdı:
----------------------------Hocam emin misin? Bende de var, ama son bi haftadır, hatalı kullanıcı adı/şifre diip güncelleme yapmıyo :S
nod321.cn sitesinden kullanıcı adı şifre deneyin ben de aynı sorunla karşılaştım
-
Burdaki install'ı yükleyin düzgün çalışıo güncelliyo...
-
gokhan_ssl bunu yazdı:
ZoktriP bunu yazdı:
bakın arkadaşlar yükler yüklemez güncelleme yapmaz bekleyin 2 gün yahiç bir yeri ellemeyin kullanıcı adı şifreyi oynamayın!!!
-
paylasım ıcın teşekkurler... Sonunda bulabıldım. eyw saolasın...