Eşime Netbook Aldım Sizce Nsl?
-
AMpul bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam yanlış yapmışsın, notebook a bakmadım, yani eşine nootbook alarak yanlış yapmışın. en iyi kadın bilgisayardan anlamayan kadındır. özellikle facebooku olmayan kadındır :D
--------------------------- -
Bu bilgisayar ile photoshop çalışılır mı?
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------2d yazılımlarda sıkıntı yok, yalnız flash oynatırken biraz kastırıyor.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------@zero43
hocam özellikler sağlam benimkinin 2 katı :D ilk defa çift çekirdekli ve 2 gb ramli netbook görüyorum bu arada,güle güle kullasın.
edit: benikinde dahili 3g modem var sim kartı takmam yeterli vodemle vınla kontrat ile uğraşmak yok ;)
@itfaiyeciTBT
Hocam benim Compaq Mini 110c 1020st var 1gb ram Atom işlemci fala filan(klasik mini işte) ps3 portable var bende rahatlıkla açıyor filmlede flashlarda kasma yok 720p lik filmi bile takılmadan gıcır gıcır izliyorsun.Ama 10.1 inçde sarmıyor pek ;)
-
benim validede var LG x140 aha bundan
arada sırada bende kullanıyorum hatta pc yi bırakıp laptop a geçiş sebebim bu olacak belki portatiflik çok hoşuma gitmeye başladı
x) bu arada güzel seçim
-
IRET bunu yazdı:
AMpul bunu yazdı:
Hocam yanlış yapmışsın, notebook a bakmadım, yani eşine nootbook alarak yanlış yapmışın. en iyi kadın bilgisayardan anlamayan kadındır. özellikle facebooku olmayan kadındır :D
-----------------------------gel kardeşim, içmedi fakat öpecem.
-----------------------------bu Öpecem lafı bana Çok tanıdık geldi ama neyse...
Bende Lenovo almayı Düşünoyrum sanki daha uygun fiyarları.
Hocam hayırlı olsun artık.Televizyonun kumandasını tek başına kullana bilirsin :D
-
yorumlar çok güzel :))