Eski Atari Oyunları
-
dediklerin mame oyunlarıdır hocam arkadaşın verdiği liste de öyle torrentte 25-30 gb civarında arşivleri mevcut ama ben popüler oyunları oynacam diyorsan biosları da indirmeyi unutma, bende var ama benim upload etmem senin indirmen falan uzun iş nette rahatlıkla bulabilirsin
hee bak bir de şu site vardı sanırım snesbox.com, ama bundaklier aynı oyunlar değil
MaTRiXe tarafından 06/Şub/13 20:27 tarihinde düzenlenmiştir -
MaTRiXe bunu yazdı
dediklerin mame oyunlarıdır hocam arkadaşın verdiği liste de öyle torrentte 25-30 gb civarında arşivleri mevcut ama ben popüler oyunları oynacam diyorsan biosları da indirmeyi unutma, bende var ama benim upload etmem senin indirmen falan uzun iş nette rahatlıkla bulabilirsin
hee bak bir de şu site vardı sanırım snesbox.com, ama bundaklier aynı oyunlar değil
hocam türktorent e daha önce üye olurken elektrikler gitti ne üyeliğim aktifleşti nede birdaha üye olabildim nette araştırıyorum fakat ya ingilizce yada istediğim oyunlar mevcut değil nasıl yapıcam anlamdım bide vin7 desteklemiyor bulduklarımdan bazıları
-
Bunları internet üzerinden oynayabileceğimiz bir site vardı sanki öyle hatırlıyorum
Ama yanlışta hatırlıyo olabilirim :)
-
nesbox.com tüm atari oyunları mevcut
-
http://www.oyuncehennemi.com/callus95-emulator-ve-oyunlari-30-atari-oyunu-t186941.html burada var galiba bunun gibi bişi oalcak denemedim yanl1z bir virus taramas1ndan geçir.
-
Naacal bunu yazdı
nesbox.com tüm atari oyunları mevcut
bu emülatörle hala tank 90 oynuyom :)
-
hocam elinize sağlık fakat benim internetim hep açık değil ben segayı indrdim 800 adet oyun var fakat metal slug street fghter ve king of serileri yok zaten benim aradıklarımda bu oyunlar mame32 yi indirip o oyunları tek tek benim eklmem gerekiyor sanırsam bu günlük download hakkım doldu yarın bakıcaz artık
-