Eski Atari Oyunları[Felix,Tsubasa,Super Mario,Contrave Onlarcası]
-
Ben de hala Commadore64 duruyor. :/
-
şu balon patlatma oyununun adı neydı bıde mustafa nın oldugu oyunun adı ne :P
-
tusubasanında şifre istiyor nedir bu şifre ?
-
çocukluğuma döndüm valla sağol birader paylaşım için =))
-
bu eski oyunlar için ayrı kategori lazım nostalji bölümü filan :)
bende atari oyunlarının telefon(s60) versiyonu var, 1-2 haftadır oynuyom paso :)
en sevdiğim oyun Tank 90 dı(Battle city olarak da biliniyo) kardeşlerimle beraber oynardım :) -
Şu altın toplamacalı bi youn vardı bide hani örümcekler vardı böyle iki tane kişi vardı sağ sol yapıosn ikisi birlikte oynuodu adlarını hatırlamıorm eğer bulabilrseniz onlarıda atın lütfen...
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------hacı inanmıcaksın ama :) evde revizyon yaptığımızdan yıllardır derinlere hapsolmuş atarimi buldum sabah, segamı :) ve deminden beri felix oynuyorum :D
annem iki saattir diyo at şunu çöpe diye, neyse madem pc versiyonunu buldum ben de segayı atayım bari :|
-----------------------------atma hacı bursadaysan bana yolla segayı :)
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------hacı inanmıcaksın ama :) evde revizyon yaptığımızdan yıllardır derinlere hapsolmuş atarimi buldum sabah, segamı :) ve deminden beri felix oynuyorum :D
annem iki saattir diyo at şunu çöpe diye, neyse madem pc versiyonunu buldum ben de segayı atayım bari :|
Atma sakın!!!!!!!!!!!!Talibim segana :D Çöpe atçaına bana at:D
-----------------------------bana uyar bu hafta sonu izmire de geliyorum, ama seni nerden bulucam ki *-)
-
aha segaya talipler arttı, evet beyler açık arttırma başlamıştır :D
-
seganın hani model :)
Ka-Fa 1500 ?
ZoRKaYa bunu yazdı:
Şu altın toplamacalı bi youn vardı bide hani örümcekler vardı böyle iki tane kişi vardı sağ sol yapıosn ikisi birlikte oynuodu adlarını hatırlamıorm eğer bulabilrseniz onlarıda atın lütfen...
-----------------------------şeyimi diyon sen 2 menguen gibi bişi vardı. 2sini aynı anda yönetiyodun tepedeki kalpte buluşturmaya çalışıyodun filan ?