folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Eski Bi Oyun Adını Hatırlamıyorum ?

Eski Bi Oyun Adını Hatırlamıyorum ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    yok mu ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archille
    archille's avatar
    Erkek

hocam konu açılmışken bende aklımdaki bir oyunu sorayım.cafede oynardım pc olmadığı zaman:D..bi adam vardı tek kişi böle başlıyoduk yürürken yürürken önümüze kurtlar çıkıyordu onlarla dövüşüyorduk.sonra yıkılmış bir ağaçtan dağa tırmanıyorduk gene kurtlar felan çıkıyordu.neydi bu oyunun adı bileniniz varmı??

Bırakın artık kendi haline yeter...edit:Artık kendi halinde...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archille
    archille's avatar
    Erkek

up:D bilen vardır hadi

Bırakın artık kendi haline yeter...edit:Artık kendi halinde...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balthier
    balthier's avatar
    Erkek

archille bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam konu açılmışken bende aklımdaki bir oyunu sorayım.cafede oynardım pc olmadığı zaman:D..bi adam vardı tek kişi böle başlıyoduk yürürken yürürken önümüze kurtlar çıkıyordu onlarla dövüşüyorduk.sonra yıkılmış bir ağaçtan dağa tırmanıyorduk gene kurtlar felan çıkıyordu.neydi bu oyunun adı bileniniz varmı??

merak ettim bende güzel bişeye benziyo 'gizli up'

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    eskiler hep kafama takılır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cyber
    Cyber's avatar
    Erkek

sir bunu yazdı:

hocam baltalıo gibi olmasın ama bende soruyim,

bi oyun vardı böyle arabamsı araçlar vardı üzeri kırmızı olan yerlerden geçince hız kazanıodu hız kazanınca arka farlar kırmızı yanıodu nitro gibi bişidi. sonra silah alıp rakiplerimize füze falanda atabiliyorduk eski bişeydi

x li bişidi adı heralde :D

Death Rally olabilirmi çok oynardım eskiden

MCSE,MCDST gokhan@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    bi soru da benden, oyun tepeden gösteriyor(gta2 gibi), grafikler dos oyunları gibi, yıkık dökük bi şehirdeyiz biraz modern çağda geçiyor, binaların içine falan girebiliyoruz, sağdan soldan tabanca tüfek bulup adam öldürüyoruz, öldürdüğümüz adamların bazılarında lazer silahı var, bu lazer çok parlak ve güçlü ki aklımda en çok o lazerler kalmış, ateş edince ekranda baştan başa uzanıyor lazer... bir yerde binanın içine girmeye çalışıyoruz lazer turret var önünden geçince ateş ediyor bize, ayrıca oyunda molotof kokteyli var ve sağı solu yakabiliyoruz cayır cayır, muhteşem bi oyundu ama hiçbir yerde bulamıyorum...

şans eseri şimdi buldum :O kaçırmayın oyunun adı Take No Prisoners, kesin oynamışsınızdır eskiden...

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    XCoder bunu yazdı:
    bi soru da benden, oyun tepeden gösteriyor(gta2 gibi), grafikler dos oyunları gibi, yıkık dökük bi şehirdeyiz biraz modern çağda geçiyor, binaların içine falan girebiliyoruz, sağdan soldan tabanca tüfek bulup adam öldürüyoruz, öldürdüğümüz adamların bazılarında lazer silahı var, bu lazer çok parlak ve güçlü ki aklımda en çok o lazerler kalmış, ateş edince ekranda baştan başa uzanıyor lazer... bir yerde binanın içine girmeye çalışıyoruz lazer turret var önünden geçince ateş ediyor bize, ayrıca oyunda molotof kokteyli var ve sağı solu yakabiliyoruz cayır cayır, muhteşem bi oyundu ama hiçbir yerde bulamıyorum...

şans eseri şimdi buldum :O kaçırmayın oyunun adı Take No Prisoners, kesin oynamışsınızdır eskiden...

harbi güzel oyunmuş youtube dan izledim müzik falan güzel ben de bulsaydım iyiydi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

MaTRiXe bunu yazdı:
    kuş bakışı bi oyun vardı yeşil yaratıklar falan worms tarzıydı pek oynayamamıştım cd bozuktu adını da tam hatırlamıyorum hatırladığım sahne rakibin altına bisiklet koyuyodu öteki de kaza yapıp canı mı ne azalıyodu bu tarz şeyler işte fikri olan ?

Crimsonland?

http://www.crimsonland.com/

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    yok ama o da sevdiğim oyunlardan biriydi benim aradığım oyunda pek aksiyon yoktu doğrusu biraz makara bişeydi
Toplam Hit: 3069 Toplam Mesaj: 21