Eski Bilgisayar Parçaları Verilecek.
-
Resimde görünen eski parçalar verilecektir.
istanbul metrobüs güzergahı cennet mah durağı.

-
ekran kartını alabilirim hocam :D florya durağındayım :D
-
furkiak bunu yazdı
Ekran kartı çalışmıyor ama haberin olsun sonra demeyesin bozuk diye
-
Jubei bunu yazdıfurkiak bunu yazdı
hevesim kursağımda kaldı :D hangi parçalar çalışıyor hangileri çalışmıyor hocam :D
-
furkiak bunu yazdıJubei bunu yazdıfurkiak bunu yazdı
hevesim kursağımda kaldı :D hangi parçalar çalışıyor hangileri çalışmıyor hocam :D
dvdr ve cdr kart okuyucu çalışıyor.
-
2 ekran kartda mı çalışmıyor :(
-
şu an itibariyle benim bildiğim çalışmıyor ama tamir edebilirim dersen bilemem ?
-
Mobilden bakmaya çalıştım bakamadım telefon takoz:-) bugün yazdım bi konuya, DVD Rw yi alabilirim herhangi sıkıntısı yoksa. Tabi kargo ya veririm dersen :-)
-
eyuperol bunu yazdıMobilden bakmaya çalıştım bakamadım telefon takoz:-) bugün yazdım bi konuya, DVD Rw yi alabilirim herhangi sıkıntısı yoksa. Tabi kargo ya veririm dersen :-)
zaten kargo 10 lira tutar gibime geliyor,yazık günah durduk yere kargoya para kazandırmayalım.
antalyada herhangi bir bilgisayarcıda vardır 5-10 tl,ye.
-
Hocam mobıldeyım ben anakart falan gordum anatart, ıslemcı ram varsa yarın sabah gelıp hespını alırım sırınevler duragının dıbındeyım yarım saat surmez gelmem bu anakart ıslemcı ram varsa ekstrra ekran monıtor falan bı kerede alırım :)
-
Jubei bunu yazdıeyuperol bunu yazdıMobilden bakmaya çalıştım bakamadım telefon takoz:-) bugün yazdım bi konuya, DVD Rw yi alabilirim herhangi sıkıntısı yoksa. Tabi kargo ya veririm dersen :-)
zaten kargo 10 lira tutar gibime geliyor,yazık günah durduk yere kargoya para kazandırmayalım.
antalyada herhangi bir bilgisayarcıda vardır 5-10 tl,ye.
oha o kadar alırlar mı :) neyse sağolun hocam. Manavgattayım da öyle 5-10 a denk gelirse alırım, acelesi yok şimdilik :)