Eski Bilgisayarı Olupda Paraya Çevirmek İsteyen?
-
hoca gitarı alabilirim nekadar istion gitara ?
-
lan şerefsizim daa geçen çöpe attım hepsini AQ şansıma bak ya:S
-
Slm ben takas edebilirim gitarla ama durumu nedir gitarın aslında bilgisayarın durumuda pek iyi değil ama çalışıyor en azından senin istediğin özellikleri geçiyor...
İstanbulda isen bir yerde buluşuruz yada sen benim dükkana gelirsin makineleri takas ederiz...
-
Drawlord bunu yazdı:
-----------------------------
50 ytl ye kimse wermezki dursun coluk cocuk oynar :S
-----------------------------aynen :|
-
bence armada'ya sat :D
-
gitar satılmıştır hacılar haha:D
artık teklif vermeyin:D ahahzuah
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------hacılar elinde Pentium 3 ve dengi celeron en az 850 mhz. 256 mb ve üzeri ram,en az 20 gb hdd,32-64 mb ekran kartı olan sistem olan varmı?
Hediye etmek isteyen olursa kabulumdur:D
Olan varsa fiyat verebilirmi acaba?
takas edebileceğim :mm elektro gitarım var.
Stagg S-350
ama buna ck para verdim oyüzden üstüne para vermeniz gerekir :)
celeron 1000,543 mhz-398 mb ram-128 ekran - hdd'yi vermem zaten 40 lık :) = 200'e son fiyat :)
İzmir'deyim hoca... -
C_e_Z_a bunu yazdı:
celeron 1000,543 mhz-398 mb ram-128 ekran - hdd'yi vermem zaten 40 lık :) = 200'e son fiyat :)
İzmir'deyim hoca...
-----------------------------o bilgisayar 200 lira edermi diye kendine bir sorarmısın hacm:/
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------C_e_Z_a bunu yazdı:
İzmir'deyim hoca...
-----------------------------o bilgisayar 200 lira edermi diye kendine bir sorarmısın hacm:/
etmez ama verdiğim parayı alayım diye uğraşıyom yoksa ben olsam 70 den fazla vermem :) işin şakası-arkadasa uyarsa olur-yoksa zaten sorun yok,para lazım banada... -
nekadara sattın :S