folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Eski Bir Atari Oyunu

Eski Bir Atari Oyunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Bi de karı soyma oyunu vardı :D hahahah ...! Onu hatırlayan var mı? :D Tabloyu kesıyorduk kenardan kenaardan :P

İmza YOK !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek
    Foxxxxxx bunu yazdı
    csfrt bunu yazdı

@kreyzi verdiğin linkteki oyunu açabildim ama oynayamıyorum kontrolleri yapamıyorum

edit: controll ayarlarını yaptım şuanda oynuyorum oyunu

hangi linkten indirdin nasıl actın anlatsan bizde oynasak cocuklugum gözümün önüne geldi yaşayım tekrar

ilk mesajda verdiği linkten açtım.ZiNcGUI açtım ordan oyun ayaları olarak full screen i seçtim.  setup controller dan tuşları ayarladım. ,

yön tuşlarını ayarlayın diğer buttonları da kafanıza göre ayarlayın ben asdweq karışık ayarladım işte.

oyunun sesini açmak için Edit games config ten  use sound u seçin. ben bu ayarlarla oynaya biliyorum.

link çalışmazsa upload edebilirm farklı bir yere

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    csfrt bunu yazdı
    Foxxxxxx bunu yazdı
    csfrt bunu yazdı

@kreyzi verdiğin linkteki oyunu açabildim ama oynayamıyorum kontrolleri yapamıyorum

hangi linkten indirdin nasıl actın anlatsan bizde oynasak cocuklugum gözümün önüne geldi yaşayım tekrar

ilk mesajda verdiği linkten açtım.ZiNcGUI açtım ordan oyun ayaları olarak full screen i seçtim.  setup controller dan tuşları ayarladım. ,

yön tuşlarını ayarlayın diğer buttonları da kafanıza göre ayarlayın ben asdweq karışık ayarladım işte.

oyunun sesini açmak için Edit games config ten  use sound u seçin. ben bu ayarlarla oynaya biliyorum.

http://prntscr.com/15ir33

hata alıp duruyorum :/

işletim sistemin ne ? uyumluluk filan bişi yaptın mı ?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    csfrt bunu yazdı
    Foxxxxxx bunu yazdı
    csfrt bunu yazdı

http://prntscr.com/15ir33

hata alıp duruyorum :/

işletim sistemin ne ? uyumluluk filan bişi yaptın mı ?

windows 8 64bit yüklü bende.  doğru uygulama dosyasını tıkladığına emin misin hocam? 

ben ZiNcGUI yazanı tıklayıp açtım. senin verdiğin resimde zinc.exe yazıyor. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

indirme linki calısmıyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

indirme linki calısmıyor

http://www.techmynd.com/rival-schools-download/

kendi sitesinden tıklamak gerekiyor sanırım. farklı bi koruma yapmış güzel bişi hatta.

@csfrt

hocam onu tıklıyorum zaten. emulatoru komple sıfır kendi resmi sitesinden çektim. gerekli gui'leri ayarladım ama 'windows çalışmayı durdurdu' diyip kesip atıyor.

edit: ayarlar yeri filan açılıyor oraya kadar problem yok. tuşları filan ayarladım vs. ama run now diyince göt atıyor işte.

Kreyzi tarafından 18/May/13 23:50 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

mame32 ile denedinizmi?

http://coolrom.com/roms/mame/12733/Rival_Schools:_United_By_Fate_%28Euro_971117%29.php

bu linki deneyin birde.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

indirme linki calısmıyor

http://www.techmynd.com/rival-schools-download/

kendi sitesinden tıklamak gerekiyor sanırım. farklı bi koruma yapmış güzel bişi hatta.

@csfrt

hocam onu tıklıyorum zaten. emulatoru komple sıfır kendi resmi sitesinden çektim. gerekli gui'leri ayarladım ama 'windows çalışmayı durdurdu' diyip kesip atıyor.

edit: ayarlar yeri filan açılıyor oraya kadar problem yok. tuşları filan ayarladım vs. ama run now diyince göt atıyor işte.

valla ben direk oyunu seçip sonra run now dedim çalıştı oyun.  sağdaki ekran ayarlarından olabilir mi acaba? d3d falan desteklemiyordur belki ya da onun gibi bir sorun.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

tamamdır çözdüm. 

win7 64 bit sorunluymuş zinc alternatif olarak yabancı forumlarada bu önerilmiş

http://emulationrealm.net/modules/wfdownloads/singlefile.php?cid=822&lid=1493

indirdim. klasöre çıkardım. ilk verdiğim linkte roms klasörü var içinde oyun var rar şeklinde. onu aldım bu yeni indirdiğim psxmame klasöründeki roms klasörüne attım. oyun çalıştı :F

rom'u tek uplaod etmeyi düşündüm ama zaten diğer link ile rom boyutu aynı. emulator 500kb filan bişi.

yalnız komboları bulmak mesele :F bi kaynak bulsak süper olurdu. bi gatsu'nun kombosunu yakaladım o kadar.

edit:

komboları da buldum ama çözmek lazım ne diyor :F

http://www.gamefaqs.com/arcade/564216-rival-schools/faqs/148

Kreyzi tarafından 19/May/13 00:30 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hellaven
    Hellaven's avatar
    Erkek

bu oyunu bilen duyan varmı yada nerden indirilir

Toplam Hit: 5587 Toplam Mesaj: 48