Eski Bir Kilise Duvarındaki Resim Hakkında Bilgisi Olan
-
ayasofyadaki melek suratı da aynısı. bizim herifler kapattığından görmemişsinizdir ama aynı motifler.
-
medusa değil sanırım*
-
RA' nin bayan versiyonu
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
RA' nin bayan versiyonu
-----------------------------RE mi ?
-
Sağolun arkadaşlar, hiçbir fikrim olmadığı ve daha önce benzerini görmediğimden araştırmak için elimde bir başlangıç bilgisi yoktu. Ayasofyada yüzü sonradan açılan melekle aynı melekmiş.. Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler..
Konuyu acmısken merak ettiğim sorumun cevabını da, merak edenler için yazayım..
Vikipedi :
Seraphim'in, Tanrı’nın tahtını korumakla görevli en üst sıradaki melek olduğu varsayılıyor. Genelde, Tanrı’nın sevgisi ile yandıkları için ‘yanan melekler’ şeklinde de tasvir ediliyorlar. İncil’de, İsa’nın onları altı kanatlı varlıklar olarak gördüğü belirtiliyor.
http://i48.tinypic.com/2e49rw1.jpg
-
Knightkib bunu yazdı:
Sağolun arkadaşlar, hiçbir fikrim olmadığı ve daha önce benzerini görmediğimden araştırmak için elimde bir başlangıç bilgisi yoktu. Ayasofyada yüzü sonradan açılan melekle aynı melekmiş.. Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler..
Konuyu acmısken merak ettiğim sorumun cevabını da, merak edenler için yazayım..
Vikipedi :
Seraphim'in, Tanrı’nın tahtını korumakla görevli en üst sıradaki melek olduğu varsayılıyor. Genelde, Tanrı’nın sevgisi ile yandıkları için ‘yanan melekler’ şeklinde de tasvir ediliyorlar. İncil’de, İsa’nın onları altı kanatlı varlıklar olarak gördüğü belirtiliyor.
http://i48.tinypic.com/2e49rw1.jpg
-----------------------------aynen ''seraphim''. Roma'da bir rehber söylemişti. Pagan kültürünü yansıtırmış. Erotik bir melekmiş. O yüzden yanan melekler deniliyor.
-
RaAmLis bunu yazdı:
ben buna benzettim ama....

-----------------------------hahhahahaahha :D hocam ben bişiye benzetemedim :D
-
pokemon gibin bişe bi papaza göster en iyisi
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------ben buna benzettim ama....

komik görünebilir ama raamlis çok güzel bi açıdan yakalmış şöyle açıklayabilirim duvara motiflenmiş olan yaratığın avcı misaline şeytanı temsil ederk insanları cehhennem ateşine atmasına neden olan şeytan olarak yorumlayabilirim -
tahribat şifresi :D
bi an macera geliyo sandım be :D