Eski Bir Oyun...
-
arkadşalr şöyle bir oyun vardı bir karıncaydık domino taşalrıan benzer taşları taşıyorduk bazı taşların uçma patlama gibi özellikleri vardı bu oyunu bulabilrimiiniz adı aklıma gelmiyorda
-
bomberman ı mı diyosun?
-
elfkrc bunu yazdı:
-----------------------------
bomberman ı mı diyosun?
-----------------------------naptın sen .D
-
Andrei bunu yazdı:
elfkrc bunu yazdı:
bomberman ı mı diyosun?
-----------------------------robotu karınca , bombayı da domino taşı yaptın.. süper :)
-
Arkadaş zaten domino taşlarına "benzer" demiş ki ben oyunun öznesinin karınca olduğundan da şüpheliyim belkide arkadaş robotu karıncaya benzetmiştir :)
nostaljik oyunlar arşivim var açtım kurcaladım hepsnin capsleri var kendi klasörlerinde ama ne bendeki arşivde ne de hafızamda öyle bir oyuna rastlayamadım bana da bomberman'ı tarif ediyon gibi geldi dostum borberman değil di mi eminsin ? -
hocam galiba aradığın oyun " PUSHOVER "
http://en.wikipedia.org/wiki/Pushover_%28video_game%29
-
rebellisch55 bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
elfkrc bunu yazdı:
bomberman ı mı diyosun?
-----------------------------robotu karınca , bombayı da domino taşı yaptın.. süper :)
-----------------------------aklıma ilk o geldi ben de yazdım, ne var :D
-
Nikoteen bunu yazdı:
Arkadaş zaten domino taşlarına "benzer" demiş ki ben oyunun öznesinin karınca olduğundan da şüpheliyim belkide arkadaş robotu karıncaya benzetmiştir :)
nostaljik oyunlar arşivim var açtım kurcaladım hepsnin capsleri var kendi klasörlerinde ama ne bendeki arşivde ne de hafızamda öyle bir oyuna rastlayamadım bana da bomberman'ı tarif ediyon gibi geldi dostum borberman değil di mi eminsin ?
-----------------------------hocam o caps koleksiyonundan bi kaç ss koysana allaseversen. asdasda
-
pushover miymiş adı bakalım bakalım romlara
-

-
arkadaşlar eminim karınca domo taşlarıyla ilgili hatta şunu bile hatırlıyorum patlayan domino taşının yanına gelince kulaklarrını kapatılyor