Eski Çalışılan Yerden Çağırılmak
-
arkadaşlar bundan tam 2 ay önce bir yerde 10 ay calıstıktan sonra firma içi krizden dolayı çıkışımı vermişlerdi. şuan aldıgım duyumlarda ise 3 ortaktan biri firmayı baltalıyordu ve bu bir arkadaş ortaklıktan cıkarılmış ve kulağıma gelen laflardan da firmada yeniden bir yenilik oldugu ve yeniden çağırılmak istendiğim oldu. şöyle ki o işi tek başıma da yürütebiliyorum. işin güzel tarafı başka bir yer ile anlaştım ama onlar benden onay bekliyor ve ayın birinde başlicam gbi bir durum var. sizce geri dönmek mantıklı olur mu olmaz mı?
ayrıca anlaştıgım yer kısa süreli ve sözleşmeli olarak istiyor beni.
sizin de görüşlerinizi almak isteidm. sonuçta kocaman bir aileyiz.
YÖNETİM: Konu neden genelde ?
-
hacı geri dönersen kral olursun bence orda. şartlarında eskiye göre çok daha iyi olur. bence görüşüp şartlarını söyle kabul edilirse edilir, edilmezse zaten garanti işin var bişey kaybetmezsin.
-
Istiyosan git konus bence!!!
-
Hangi sektörde iş hocam şimdi çalıştıgın yer ile kıyasla şartlarını oluştur kafana yatarsa gidersin gitmezse kalırsın.
-
hbo sektörü üzerine eski çalıştıgım
yeni yer ise bildiğimiz arçelik elektronik aş montajcılık. yalnız bu arçelikte ksıa süreli sözleşmeli ne kadar çalışcağım belli olmayan bir yer yani
-
nasılsa iyi bir iş var elinde.
eski işyerine bi kaç şart söyle. şunu bunu istiyorum diye. eskisi gibi aynı şekilde başlama daha iyi şekilde başla derim. ,
-
işleri karşılaştır hocam. ama bence eski çalıştığın yer iyi olur. hem işi biliyorsun hem işe hakimsin eski çalıştığın şartlardan daha iyisini de isteyebilirsin, hem diğer işte ne kadar çalışacağını da bilmiyorsun ki senden onay bekliyorlarmış. bence eski iş yerinle konuş şansını dene.
-
eski sevgiliyle tekrar aşk yaşanmaz diyicem olmayacak yasin'im :-)
ama şöyle bi durum var yeni anlaştığın yer seni denemek istiyo.
eski iş yerindekiler ise senin durumdan zaten haberdarlar.
yani neyi yapıp yapamayacağını biliyolar.
eğer duyumların doğruysa eski iş yerini tercih etmeni önerebilirim.
-
abi şartları önüne koy, hangisi rahat geliyorsa ona git. birde dur bakalım seni çağıracaklarmı. çalışma ortamınıda karşılaştır ayrıca. yeni yerde bilmediğin ortamda vs. zorluk çekebilirsin.
-
yazilimci falansan mecburiyetten cagiriolardir 2 kati maas cek
-
HolyOne bunu yazdı
yazilimci falansan mecburiyetten cagiriolardir 2 kati maas cek
ben de böyle düşünmüştüm :D