Eski Gazeteleri Nasıl Değerlendirebiliriz ?
-
oyle kırtasiyeye merkete bakkala kesa kagıdı yapmakla ugraşamam :D zaten bi kısmı sararmış, tozlu :) benm bildigim kağıt geri dönüşebiliyo tekrar eritip üretiyolar falan oralara nasıl satabilirz alıyolarmı kağıt firmaları ?
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------
Bak bakalım söyle guzide haberler varmı o gazetelerde varsa kes sonra bakıp bakıp gulersin
-----------------------------Hepsi birbirinden yakışıklı, favorim 5 numara. :)
-
maçlarda satabilirsin
-
Satsan bıle bı kısmını sakla daha sonra okuması çok zevklı oluyo
-
bizim burda kağıt fabrikası var eski kağıtları gazeteleri kilo ile alıyorlar yeni kağıt yapılıyor kilosuda 150 bin falan olması lazım ben satmıstım bi kere sende böyle değerlendirebilirsin ..
-
JordanoR bunu yazdı:
oyle kırtasiyeye merkete bakkala kesa kagıdı yapmakla ugraşamam :D zaten bi kısmı sararmış, tozlu :) benm bildigim kağıt geri dönüşebiliyo tekrar eritip üretiyolar falan oralara nasıl satabilirz alıyolarmı kağıt firmaları ?
-----------------------------Neyi eritiyon hoca sen :f
Hamur kıvamına getirdikten sonra bişeyler yapıyolar :O
-
antivirus bunu yazdı:
bizim burda kağıt fabrikası var eski kağıtları gazeteleri kilo ile alıyorlar yeni kağıt yapılıyor kilosuda 150 bin falan olması lazım ben satmıstım bi kere sende böyle değerlendirebilirsin ..
-----------------------------hala çalışıyo mu bu fabrika bu arada ben ist/g.o.p dayim orası neresi
-
Swool bunu yazdı:
BAAL bunu yazdı:
Bak bakalım söyle guzide haberler varmı o gazetelerde varsa kes sonra bakıp bakıp gulersin
-----------------------------Hepsi birbirinden yakışıklı, favorim 5 numara. :)
----------------------------00cymisbond5 yaz 3000 a gönder favorine destek ver usta :) aynı yoldayız :)
-
kağıt fabrikasına verecen kardeş ama yüklü olması lazımki eline para geçsin bi kaç kilo gazete için uğraştığına değmez...biz geçen sene bir ısuzu kamyonete full olarak gazete yığdık götürdük 350 ytl aldık kaç ton geldiğini hatırlamıyorum arada dergilerde vardı
-
Ton mu?! Oha! Nerden buldunuz o kadar kağıdı?