Eski Kız Arkadaşım Yardım İstiyo Napam ??
-
manyaklaşma sittir et gitsin uğraşma :)
-
boşver ya
ayrılmış hala yardım istiyo
ne gereği var
ne hali varsa görsün
-
Kullanmaya çalışıyo. Yol ver.
-
bilmiom bunu yazdı:
-----------------------------hyr anlamadınız kız msn adresini istemiş hackerdan adam sie demiş hayatta vermem
şimdi bana yalvarıyo nolur yardım et adresimi geri al die
ne poh yapam alammı yoksa sie rspu banane mi deim ??
-----------------------------abı tmm yardım edim desende alamayacagına göre:D siktir et
-
1: msn ini nasıl kaptırmıyş? ya dosya almıştır, ya fake yemiştir. niye başkasının adresini kabul ediyor?
niye başkasından dosya alıyor? niye başkasından mail alıyor? niye başkasının yolladğı linke tıklıyor? demek ki bu kız kaşar.
2: eleman msn almayı biliyorsa, sen ondan nasıl geri alacaksın? çok merak ediyom :D
-
sadece işi düşünce arıyor yoksa arayacagı yok aslında dimi?ne halin warsa gör de şimdimi aklına geldim de
-
belki kız tekrar yakınlaşmak için öle yapıo çalındığı falan yoktur kekliodur
-
bilmiom bunu yazdı:
-----------------------------millet geçenlerde kız arkadaşımdan ayrıldım herkeşşler biliyo zati a.q
beynim dönmüştü nese bunun msn adresini hacklemişler herifle konuşmuş geri vermemiş
benden yardım istiyo nolur al adresimi dio napam alayımmı yoksa hiç züklemeyimmi ??
yerimde olsanız napardınız ?
-----------------------------
dostum sen o adamdan alabiliyosan geri al adresi,sonra sen geçir adresi kendi zimmetine,kız o adama yalvaracağına sana yalvarsın sen de biraz keyif yap(intikam almış gibi bişey olursun muhahaha). -
diacaksın ki :
+benden ne istion?
-yardım
+ha ölemi
+köşedeki x işaretini görüomusun
-evet
+hah oraya basıyosun
-evet
+ve siktrip gidiosun :)
-nası yani ?
+an siktir gitbu mq
-
abi yalann mailini falan hacklenmesi, senin hala onu sewip onu düşünüp onun için bişiler yapıp yapamayacağını merak edio, çoğu hatun ayrıldıı sewgilisine buna benzer şeyler yapar.. siktiret deki ona ben bakireliği bozulmuş heyklenmiş meyil heyklemem de :D