Eski Maliye Bakanı Abdüllatif Şener --> "Türkiye"Yi Soyuyorlar"
-
2.bir erkan mumcu vakası endişe ile takip ediyoruz...prim yapmak için akpyi kullanıp sonra çatlak ses çıkararak liberallerin sevgisini kazanıp parti açmak.siyaset böyle bişi işte..
-
fastottoman bunu yazdı:
-----------------------------
bu adamı harbiden sewiyorum tayyonun dümenlerini anladı ayrıldı partiden..
bu adam partiden ayrılmadı merkez yönetim kurulunda dewam edio.parti kurucularından birisi -
:D şimdi dostlar imzamda var tayyip erdoğan görevini söylemiş.Buna ramen destekliyorlar.Tekrar dese üstüne basa basa kürdistanı kurcaz diye yine desteklerler.Savunmasını bulurlar.Yandaşlarıda daha kurmadı abi adam çalışıyor der..
Onun dışında yapılanlar ortada akpye oy verenlerin %60 ı birşeylerden rahatsız.FAkat hala veriyor ne diyim
-
akp çatırdamaya başladı arkadaşlar, tayyiple gül ün de arası iyi değil, zaten karıları birbirini varoşların çingen gacıları gibi kıskanıyolar :)
cemil çiçekle de araları baya bi bozuldu, akp nin yükselişi buraya kadardı, bundan sonra iyice çöküşe geçecek.. tayyipin kıçını öpen sinan aygün son günlerde enflasyon %50 den fazla diye açıklama yapmaya başladı.. birileri akp nin ipini çekti, ama sonra ne olur hiç bi fikrim yok :|
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------akp çatırdamaya başladı arkadaşlar, tayyiple gül ün de arası iyi değil, zaten karıları birbirini varoşların çingen gacıları gibi kıskanıyolar :)
cemil çiçekle de araları baya bi bozuldu, akp nin yükselişi buraya kadardı, bundan sonra iyice çöküşe geçecek.. tayyipin kıçını öpen sinan aygün son günlerde enflasyon %50 den fazla diye açıklama yapmaya başladı.. birileri akp nin ipini çekti, ama sonra ne olur hiç bi fikrim yok :|
Akp'nin nabzını sen tutuyorsun galiba.Bu kadar detaya indigine gore...-----------------------------
genel olarak da söylemek gerekirse bir partinin tumune sallamak da doğru değil, bu adamin kotu oldugunu zannetmiyorum. Benim bildigim bir iki dikkate alinabilecek adamindan biri. Kotu bir yanina duymadim,gormedim. Elinizde bilgi varsa soyleyin biz de yanlisi varsa gorelim. Dedigim gibi saglam oldugunu zannettigim bir Turhan Çömez vardı bir de bu. İkisi de asil gorevlerini birakali cok oldu zaten.