Eski Mısır Ve Elektrik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

vallaha benim aklıma bu teori hep gelmiştir nuh tufanından önceki hayatın teknolojinin ne derece olduğu. düşünüldüğü zaman bizim yaklaşık 3000 4000 yıllık bir serüven yazının buunmasıyla diyelim teknolojimizin bu noktaya gelmesi  peki 3000 4000 yıl öncesinden ta taş devrine kadar olan süreç de bizim ilerlediğimiz süreç kadar ilerlememişmidir yoksa oluşan bilgilerin uygulaması bizim zamanımızdamı açığa çıkmıştır baya bir karmaşık anlayacağınız. 

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mali
    Mali's avatar
    Erkek

Bazı eski söylentilere göre de Firavun O Piramidlerin üzerine çıkıp Allaha ulaşacağına inanıyormuş

Bence 
    Babil pilinin Kullanılması
    Piramidlerin yapısında bulunan taşların herbirinin 20 ton olması
    Piramid içerisinnde yaraların iyileşme hızının artması
    İçinin yazın soğuk kışın sıcak olması
    mayaların 2012 yılına dikkat çekmesi
    2012 yılının tam ortasında güneş patlamasının beklendiği
    Bir müddet sonra Big bang sonucu oluşan dağılımın hızının kesilip tersine birleşik yok olacağı
    Dünyanın bir dönem sonra ters döneceği
    Ayın şu anda yörüngesindeki sapmanın oluşması

Aslında hiç birşeyi doğru bilmediğimzin veya öğrenmemiz istenen kadar bildiğimizin bir kanıtıdır 

Akilli olanlar sebepler konusunda tartışırlar. Ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    ancient aliens belgeselini izleyin tavsiyem. eski mısırdaki bilim günümüzdekinden ileri. kulandıkları taşlar sert granit taşları. bugün elmas uçlu araba büyüklüğündeki matkaplarla oyulamıyo.. o herifler onları binlerce taşın üstüne nasıl kaldırıyo? tek bi tanesini 21 tane vinçin kaldırabileceği taşlar var .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

"ESKİ MISIRDA KABLOSUZ ELEKTRİK KULLANILMIŞ.." :)  La Gah  Eski Mısır Tarihi İle  İlgili  bir sürü  dökümanım var ve  bir çoğunu okudum  böyle bişey   görmedim  duymadım Ampul Gibi Bi Cihazları Vardı Onları Biliyorum

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

Ancient aliens belgeselinin bi bölümünde mısırlıların piramitleri enerji üretimi için kullandığı, elektriği ve ark lambalarını kullanığı anlatılıyor. Ama yöntem videodaki yöntem değildi. Enerji için hidrojen kullanıyolardı. Piramiti hidrojenden elektrik üreten sistem olarak tasarlamışlardı. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berdan
    berdan's avatar
    Erkek

Saçma

www.mivale.com Bende sana yetecek kadar ben kalmadı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Eski Mısır ile ilgili belgesele evrimci safsatalar diye başlanır mı ya HAHAHAHAHA. Evlatların kanser olsun.

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Brkkbn
    Brkkbn's avatar
    Erkek

Olabilir neden olmasın. Piramitlerinin nasıl yapıldıgını bilmiyoruz tahminler yürütüyoruz bilmem kaç tonluk taşları nasıl en tepeye kaldırdıklarına şaşmıyoruzda buna mı şaşıracağız.

Brk.Kbn
Toplam Hit: 7988 Toplam Mesaj: 49