Eski Mısır Ve Elektrik
-
vallaha benim aklıma bu teori hep gelmiştir nuh tufanından önceki hayatın teknolojinin ne derece olduğu. düşünüldüğü zaman bizim yaklaşık 3000 4000 yıllık bir serüven yazının buunmasıyla diyelim teknolojimizin bu noktaya gelmesi peki 3000 4000 yıl öncesinden ta taş devrine kadar olan süreç de bizim ilerlediğimiz süreç kadar ilerlememişmidir yoksa oluşan bilgilerin uygulaması bizim zamanımızdamı açığa çıkmıştır baya bir karmaşık anlayacağınız.
-
Bazı eski söylentilere göre de Firavun O Piramidlerin üzerine çıkıp Allaha ulaşacağına inanıyormuş
Bence
Babil pilinin Kullanılması
Piramidlerin yapısında bulunan taşların herbirinin 20 ton olması
Piramid içerisinnde yaraların iyileşme hızının artması
İçinin yazın soğuk kışın sıcak olması
mayaların 2012 yılına dikkat çekmesi
2012 yılının tam ortasında güneş patlamasının beklendiği
Bir müddet sonra Big bang sonucu oluşan dağılımın hızının kesilip tersine birleşik yok olacağı
Dünyanın bir dönem sonra ters döneceği
Ayın şu anda yörüngesindeki sapmanın oluşması
Aslında hiç birşeyi doğru bilmediğimzin veya öğrenmemiz istenen kadar bildiğimizin bir kanıtıdır -
ancient aliens belgeselini izleyin tavsiyem. eski mısırdaki bilim günümüzdekinden ileri. kulandıkları taşlar sert granit taşları. bugün elmas uçlu araba büyüklüğündeki matkaplarla oyulamıyo.. o herifler onları binlerce taşın üstüne nasıl kaldırıyo? tek bi tanesini 21 tane vinçin kaldırabileceği taşlar var .
-
"ESKİ MISIRDA KABLOSUZ ELEKTRİK KULLANILMIŞ.." :) La Gah Eski Mısır Tarihi İle İlgili bir sürü dökümanım var ve bir çoğunu okudum böyle bişey görmedim duymadım Ampul Gibi Bi Cihazları Vardı Onları Biliyorum
-
Ancient aliens belgeselinin bi bölümünde mısırlıların piramitleri enerji üretimi için kullandığı, elektriği ve ark lambalarını kullanığı anlatılıyor. Ama yöntem videodaki yöntem değildi. Enerji için hidrojen kullanıyolardı. Piramiti hidrojenden elektrik üreten sistem olarak tasarlamışlardı.
-
Saçma
-
Eski Mısır ile ilgili belgesele evrimci safsatalar diye başlanır mı ya HAHAHAHAHA. Evlatların kanser olsun.
-
Olabilir neden olmasın. Piramitlerinin nasıl yapıldıgını bilmiyoruz tahminler yürütüyoruz bilmem kaç tonluk taşları nasıl en tepeye kaldırdıklarına şaşmıyoruzda buna mı şaşıracağız.