Eski Oyun Anılarımızdan Biri Mortal Kombat 4
-
fenerist kardes onun tuslarını ayarlıycaksın wasd ye sonra oynuyacaksın o oyunun fatalityleri mukemmel hele su scorpionun 2 ci fatltysi mukkemel otesi abi bi insan nasıl akrep olurya
-
Geçen aymı ne amk hangi mortal kombat hatırlamıyorum.Final adamına kadar çıkıyorum rahatlıkla final adamı coşuyor resmen amk.O finale kadar çıktığım adamları toplasan o etmez.Bende başlarım böyle işe dedim sildim amk :D
-
fenerist kardes onun tuslarını F2 ye basarak keyboard tan player 1 player 2 nin tuslarının ayarlayabilirsin
-
nasıl inecek bu ya
-
1999 yılında çıkmıştı galiba ve çıktığı sene aldım hala oynarım :D
-
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA UUUUUUUUU
arkadşlar bu benim oyunum a.q
ruhumda iz bırakan oyunlar : Mortal kombat, Counter Strike, mex payne
hemen mk nin anısını anlatiyim.
8 yaşındayken ateri salonlarında ' oynardım. çok ama çok severdim ama daha yeni başlamıştım bilmezdim. tüm okul harçlıklarımı harcardım jetonlara. öyle öyle abilerde yardım ederk öğrendim ve oyunun mantığını kendime uyarlayıp çözdüm. ve birde baktımki ben bu oyunsuz yapamaz oldum. delirdim yaa.
sonra internet kafelere gitmeye başladım. işte bneim kafelere gitme ve internet alemine başlama serüvenim bu oyun sayesinde oldu.
8 yaşındayken [mkye adım attığım senesi] kafelere gidince herzaman takılıdıım bir kafede MK Trilogy ile tanıştım. bu oyunu oynamaya korkardım. hep yanıma kafeden bi abi alırdım, onla oynar siker belasını yollardım :D
9yaşlarında o korkumu yendim ve 2, Trilogy olan maceraya 4 te girdi. onuda baştan aşağı analiz ettim, çözdüm. MK yi öğrendikten sonra kimseye yenilmedim. kanıtlayabilirim. gerçekten oyunu ğrendikten sonra kimseye yenilmedim. öyle 1raund filan tenildiğim oluştur ki bunu da sebebi : bneim aşırı derecede artisliğie kaçmam :D mesela adama bi vursam bitecek "damage" yazmıi, ben dalga geçerek bişeler yapmaya çalışıyom. olunca olur olmazsa 2. raound :)
oyunda bana benzetilen karakter : Johnny Cage
işte böyleee -
tusları ayarladım sardımıda bırakmıo a.k bi finishim yapamıom bitek o kaldı :D
hacı tekken falan varsa onlarıda upload et :D -
tekkeni bulursam upload ederim :D
-
hacı bu lınktekı sayfada dosya yuklenmıyor
-
nerden indirdiğinizi bi bulursam..
zira koyduğunuz linkte mk4 yazıyor download yazan yer yok...
Toplam Hit: 3479 Toplam Mesaj: 23