Eski Para Koleksiyonum İçin Para

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    arkadaşlar eski para koleksiyonum için para arıyorum ama uygun fiyata ve yıpranmamıl olarak yabancı vede yerli olabilir ayriyeten eski belgelerde olur osm zamanı olanlar yada hafif antika eşyalarda olur dileyen pm isteyen buradan ulaşsın anlaşalım konuşalım

tahribat.com a can feda
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    fatih s. mehmet zmnaınıdan kalan bi para bldm ne kadar eder ?sat miicam da merak ettim değerlidir filan diolar ?

dont think twice its all right
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    M1KROP
    M1KROP's avatar
    Erkek
    Valla kardeşim 10 param yok!!! Zuhuhahahhh...

Hayatımda gördüğüm en güzel kadın. Sizcede öyle değil mi: http://www.yonkis.com/mediaflash/alba.htm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    canım kardeşim fatih e ait olduunu nerden biliyon baktırdınmı 1 ikincisi sahte olma ihtimalleri çok yüksek bazılarının

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_medcezir
    by_medcezir's avatar
    Erkek
    20 lira işine yarar mı ?

El Yumruğu Yemeyen Kendi Yumruğunu Balyoz Sanarmış.By_Medcezir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    antika hastasıyımdır şimdilerde amelelik etsemde:D
    para konusunda guzel bişe yok elimde. eğer pullarla ilgileniyorsan.
    bakarız. bide devleti ali osmanıye mekteplerinde okutulan eski kitaplar var elimde. falza bişe değil.

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    ya üstünde fatih'in tuğrası var baktırmadım bizim arkadaşın bodrumdan çıktı kömürler toprağı biraz aşındırmış ordan buldum bi kaç tane birini ben aldım diğerlerini arkadaş aldı .. ama satmayı düşünmüom

dont think twice its all right
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    20 lira a b yada c d artık serisi varsa ok tek se malesef kitap olayındada aslında bi resim ayrınt miktar olayında konuşalım birader

tahribat.com a can feda
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    bu gibi konularda kımseye guvenmeyin hoja yapacagınız en iyi se hazırlanan kataloglara bakarak o paranın degerini. rahatlıkla bulabilirsiniz. müzelerde bu kataloglardan bulabilirsin

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    yada il merkez bankasına git sor ama fatihin parası büyük ihtimal ile kağıt değil altın dır wede sen onu yanlış yerde satarsan ki benim koleksiyonerlik belgem war 2 ay oldu alalı polis bindimi tepene olay biter acıtırlar yani

tahribat.com a can feda
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zulwarn
    Zulwarn's avatar
    Erkek
    ben gecen bizim bahcede bi yunan parasi buldum ewde de anneanemin koleksiyonundan birkac demir para war işini görürse ne verirsen fiyat dan acalim anlaşiriz dostum ??

http://www.turkish-hiphop.net [DJ"S MC"S BB0Y"S BGIRL"S WRITER"S TURKISH HIPHOP Z0NE]
Toplam Hit: 6725 Toplam Mesaj: 27