Eski Para Koleksiyonum İçin Para
-
arkadaşlar eski para koleksiyonum için para arıyorum ama uygun fiyata ve yıpranmamıl olarak yabancı vede yerli olabilir ayriyeten eski belgelerde olur osm zamanı olanlar yada hafif antika eşyalarda olur dileyen pm isteyen buradan ulaşsın anlaşalım konuşalım
-
fatih s. mehmet zmnaınıdan kalan bi para bldm ne kadar eder ?sat miicam da merak ettim değerlidir filan diolar ?
-
Valla kardeşim 10 param yok!!! Zuhuhahahhh...
-
canım kardeşim fatih e ait olduunu nerden biliyon baktırdınmı 1 ikincisi sahte olma ihtimalleri çok yüksek bazılarının
-
20 lira işine yarar mı ?
-
antika hastasıyımdır şimdilerde amelelik etsemde:D
para konusunda guzel bişe yok elimde. eğer pullarla ilgileniyorsan.
bakarız. bide devleti ali osmanıye mekteplerinde okutulan eski kitaplar var elimde. falza bişe değil. -
ya üstünde fatih'in tuğrası var baktırmadım bizim arkadaşın bodrumdan çıktı kömürler toprağı biraz aşındırmış ordan buldum bi kaç tane birini ben aldım diğerlerini arkadaş aldı .. ama satmayı düşünmüom
-
20 lira a b yada c d artık serisi varsa ok tek se malesef kitap olayındada aslında bi resim ayrınt miktar olayında konuşalım birader
-
bu gibi konularda kımseye guvenmeyin hoja yapacagınız en iyi se hazırlanan kataloglara bakarak o paranın degerini. rahatlıkla bulabilirsiniz. müzelerde bu kataloglardan bulabilirsin
-
yada il merkez bankasına git sor ama fatihin parası büyük ihtimal ile kağıt değil altın dır wede sen onu yanlış yerde satarsan ki benim koleksiyonerlik belgem war 2 ay oldu alalı polis bindimi tepene olay biter acıtırlar yani
-
ben gecen bizim bahcede bi yunan parasi buldum ewde de anneanemin koleksiyonundan birkac demir para war işini görürse ne verirsen fiyat dan acalim anlaşiriz dostum ??
Toplam Hit: 6725 Toplam Mesaj: 27