Eski Psikopatları Ozledik
-
yaa millet soyle bi bakiyorumda genelde hep eski kunular hortlatiliyo nerde bizim eski psikopatlaR yeni konular acmaya devam edecek
benim aklima gelmiyoki soyle en kiyagindan psikopat bi seyler acayim
sizleri ozledik burayi tekrar canlandirilmasini istiyorum -
athzai manyağına pm at :D gaz ver tamamdır :)
-
çömezler saolsun :) biz beyaz tahribat kampanyasıyla baya bir yeni konu açtık içinden seçmece yapılıp okunanlar oldu ama
http://www.tahribat.com/forumsearch.asp?search=beyaz%20tahribat&status=1
işte açtığımız konular.3. gün bugun 3-5 döküman daha gelir. -
zumsuk hocam beyaz tahribat kampanyasını sonuna kadar destekliyor ve tebrik ediyorum bende basladım okumaya bi kısmını
kusura bakma ve kesinlikle yanlıs anlama ama bu baslıkla pek alaka goremedim aslında bu isin duyurusu ana sayfada haberler kısmı var ya oradan yapılırsa cok guzel olur -
Kloballeşen dünaya ayak uydurmak gerekir :)
Artıkım entel takiliyoruz :P -
Eskisi yenisi yok, buraya takilan herkez psikopat
-
samurai bende öylesine dedim amaç reklam :D sen takıl hem konuyu üste çıkarttım hem kendi reklamımı yaptım :D şu forumserarch beyaz tahribat olayını yaymaya çalışıyomda.
-
zumsuk hocam bnce dedigim gibi sen rene den rica et onu ana sayfadaki haberler kısmına eklesin herkes kesin gorur
Ayrıca buradan atzhai manyagina ve diger butun manyaklara cagrı yapıyoruz sizleri ozledik yeni ve psikopat baslıklarla sizleri burada gormekten onur duyarız : D -
hea ya bu beyaz tbt olayına bi bölüm ayrılsa daha derli toplu olur
mk benim pc yok olsa okuucam arşivlicem dökümanları offff -
Kurban Bayramının 3. Günü Arkadasla Karıya Gittik Karı Yatıı Nevaleyi Köküne Kadar Soktum Karının Gözleri Bi Acayip Oldu Bu ıhhhhh Diyip Ne Biçim Sikştir Dedi :) bittim Orda
-
ne alaka hoca? senin nevalenle bu kınunun pek bi alakasini kuramadim ben
Toplam Hit: 4659 Toplam Mesaj: 12