Eski Sürüm Msn Kullanmak İsteyenler İçin Çözüm
-
cok cok cok cok cok sagol hocam, ilac gibi geldi.
-
ya hocam şu anda msn yi kapatmamam gerekli arkadaşa lazım oldu.Biri cracklenmiş exe yi rapide koysa rica etsem :)
Edit : crackli msn verebilecek olan bi hayırsever yok mu ?
-
yapamıyan arkadaşlar messenger kısayoluna sağ tık özellikler,uyumluluk,uyumluluk modunu işaretleyip windows 2000 seçip kısayoldan msni tekrar çalıştırp kullanabilir...
-
resimdeki gibi yaptım olmuyor bende
-
bende de olmadı.. aynısnıı yaptım olmuyor.
-
hocam çok sağol ya teşekkürler eline emeğine sağlık..seviyorum burayı bu yüzden..yardımsever kişilikle dolu bi mekan :D
-
Memorial bunu yazdı:
-----------------------------
yapamıyan arkadaşlar messenger kısayoluna sağ tık özellikler,uyumluluk,uyumluluk modunu işaretleyip windows 2000 seçip kısayoldan msni tekrar çalıştırp kullanabilir...
-----------------------------
budur ne gerek war programla onla bunla uğraşmaya :D win2000 uyumluluk modunda çalıştırın programı yine çalışmaya dewam eder: D -
arkdsalar merhaabalar.. delircem eskıden ne guzel msn 7.5 kullanıordum pc bugun bir açtim yenısnı yuklemen gerekıyor dıyor. nyse yukledık orjinal olmadıhı için zart zurt olayları oldu :D nyse onuda hal ettık şimdi de msn açılıor tam ileti yazacagım hata alıorum :S ne yapacagım hatada Windows Liwe Communicationus Platform Bir Sorunla Karşilasti ve Kapatılmasi Gerekıor dıor Gönder dıorum hata raporu kapanıor ne yapacagım :S:S
-
Kafeciyi kurtardım :)
3 pcye format atmış. sabaha kadar çalışırız heralde diyodu.
-
denedim win2000 modunda calısmıo.en garanti yol bu.ama plus kullananlar için kötü bi durum. :)
Toplam Hit: 20727 Toplam Mesaj: 44