Eski Tasolar Geri Dönsün ! Kampanyaya Katılın Müridler
-
iyi geceler müridler. bi face grubu (one piece)eski tasolar için kampanya başlatmış fritolay ile filan mail atmışlar adamlar kısaca yoğun talep olursa olur diyor.
düşündüm güzel olabilir nostalji eskisi gibi alırız. hem şimdi 25 kuruş harçlık alıp kara kara düşünmeden hunharca cips alıp çocuklarımıza saklarız dedim.
imza kampanyası başlatılmış az birazda biz destek verirsek fena olmaz bi baktınız bi buluşmada toplaşıp taso oynarız belli mi olur :F
link aşağıda bi imza çakmanız yeterli. face'de filan profilnizde varsa sayfanızda twit hesabı vs.vs. işte bunu yayabilecek yerlere yerleştirmeniz katkı sağlar.
http://www.change.org/tr/kampanyalar/fritolay-tasolar%C4%B1-tekrar-%C3%BCretin
-
Attım imzamı ve sizide davet ediyorum.
-
O kadar tasomu misketimi atmış evdekiler. Hatıra olarak saklamak isterdim.
-
Benimde onlarca vardı şimdi neredeler acaba.
Tekrar çıkacaksa bile orjinal halde çıksın. :)
-
eğer içinde taso varmı diye çerezleri ararken kırmıcaksanız bende imza atarım :P
-
bende verdim oy. bişey sorcem buradaki gerekli oy oranını kim belirliyor anlatırmısınız ?
-
O tasolar elektronik tartıların para haznesinde hep. körler derneği kusura bakmasın. Küçüktük :/
-
Bunlar yeni tasolar, bunlarda once looney toons tasolari vardi :)
-
badass bunu yazdı
aynen looney tunes tasolar geri dönsün asıl. hiç olmadı sadece pokemonlar dönsün beyblade digimon falan neymiş.
-
badass bunu yazdı
Abimden bikaç tane çalmıştım pokemon tasoları halt yesin yanında, onlar baya kıyaktı. -
pokemonlar geri dönsün süper olur ama eskisi gibi olsa süper olur tasarımı