Eski Ülkücüden Şok İddia, AKP Polisle Ordu Kuruyor
-
ben dediydim sonra demedi demeyin:) abicim hükümet toplumda olmasini istedigi birseyi yapamiyorsa hangi hükümet olursa olsun. bunu ancak emniyet teskilatini tamamen kendi safina cekerek ve büyüyerek güzel bir adim atmis olur.. attida zaten.. ta 1 mayis olaylarinda bunu gördük ve bu yorumuda aynen yaptim. bundan sonra açız fakiriz hakkımızı isteriz, paramiz yok. isimiz yok diyemiyceksiniz.. vericekler jopu vericekler jopu.. oturup kalicaksiniz.. turgut özalin zaten tarikat iliskilerini bilmeyen mi kaldiki adam hayattaykende biliniyordu simdi bilinmese sasarim.. ayrica cetinkaya var diyorsa vardir.. ne diye sallasin adam kafasina göre.. böle birseyi hangi insan kafasi eserde sallar.. ama dogru söylendi mi deli bu yaa iyi atiyo haa demesinide biliyoruz milletce.. Arinc in sütten cikmis ak kasik sanki. adam simdi evliyalari oynuyo anasini satayim..
-
eğer olası bir darbeye karşı yapıyorlarsa böyle bir şey bir boka yaramaz. TSK nın adı yeter polisin pısması için. ortalık daha fazla karışır o kadar...
-
AKP istediği kadar Ordu kursun TSK leri Polisin elinden zaten İyi derecede olan silahların hepsini topladı.. :)
+
Polis biriminde Bordobereli yok mavibereli yok SAT-SAS timleri yok hatta SOn kurulan Ghost Timide yok ( Ghost yani hayalet timi sadece geceleri Avlıyor :) Gündüz eğitim ve dinlenme.. En çok gurur duyduğum dan birtaneside biriside Efeler Taburu hey yavrum hey..
Not: Polislerden hava kuvvetleride mi kuracaklarmis :)
Toplam Hit: 2067 Toplam Mesaj: 14