Eski Vodafone İnternet Paketli Hat
-
Citizen bunu yazdıtuzeimum bunu yazdı
Evet
Avea Standart Tarife var.Ona geç.O tarifende telsiz kullanım vergisi almıyorlar.Net paketine abone olursun tamamdır.Nasıl olsa hattı konuşma için kullanmayacaksın.
Telsiz kullanım vergisinin hepsini ilk tarifem sayesinde ödedim ve şu an faturasız olarak duruyor. Ben bunu direkt olarak avea jet paketine geçirebilir miyim?
Birde elimde modem yok yani avea jete yeni abone olacam ama alacağım jetin hattına telsiz kullanım vergisi ödemek istemiyorum. Bu geçireceğim hattı o jetle kullanabilir miyim? Eğer kullanabilirsem avea jet tarifesindeki hattı almayacağım. Teşekkürler...
-
Bosluk bunu yazdı
8.9 tl ye sınırsız vodafone tarıfesı vardı kampanya bıttı ama kullananlar ıcın devam edıo bunu herkes bılıo, benım böyle hattım vardı 6-7 ay once kaybettım bunu cıkartmak ıstesem cıkarttgmda tarife devam edermı ve + olarak bu hatta sahıp olan varmı satarsa kaca satar alabılırım.
kaybettiğin hattını aradıgında kullanılmıyor mu diyor yoksa ulaşılamıyor mu diyor?
ulaşılamıyorsa git vodafone bayisine yeni sim kart cıkart ;)
-
www.tahribat.com/Forum-Handler-Paylasimlari-Bedava-Internet-171300/ net arayanlar buraya göz atsın mettoman tarafından 07/Oca/13 21:51 tarihinde düzenlenmiştir