Eskiden ICQ Kullanan Ve Şifresini Kaybedenler
-
benim hiç icq'um olmadı..:d
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------
ya kayıtlı mail Adresinide unutmuşsan ?
+++ -
kullanmadıgınız 5 veya 6 haneli icq hesabı hediye alınır
-
Yıllarca kullandığım 32960 nolu ICQ noma şerefsiz developerlardan biri el koydu =) (gerci ben de tahminen hedefi fazla büyük koyup developer hackleme hatası yaptıydım)
Diğer 6 lı Uinlerimin de maillerini hatırlamıyor sistem. sanırım belli bir tarihten sonra login olanlar için geçerli çünkü uinlerim durmasına ve kullandığım mail adresine emin olmama rağmen mailime şifre gönderilmiyor.
-
warmı 6'lu uin kullanmayan :)
-
HolyOne bunu yazdı:
Yıllarca kullandığım 32960 nolu ICQ noma şerefsiz developerlardan biri el koydu =) (gerci ben de tahminen hedefi fazla büyük koyup developer hackleme hatası yaptıydım)
Diğer 6 lı Uinlerimin de maillerini hatırlamıyor sistem. sanırım belli bir tarihten sonra login olanlar için geçerli çünkü uinlerim durmasına ve kullandığım mail adresine emin olmama rağmen mailime şifre gönderilmiyor.
-----------------------------Maillerin Attachment E-mail for login olması yani ICQ numarası yerine giriş yapmak için kullanılan mail olması gerekiyor artık.Eskiden Web Registration yani Ağ kaydı şeklinde bir olayı vardı ICQ'nun buradan da mailleri ekleyebiliyorduk.
Günümüz şartlarında ICQ ile iş yapan sadece ruslar kaldı.5 hanelerin fiyatı en az 200$'dan gitmekte ve e-bay'de Almanlar tarafından zaman zaman rağbet görmekteler.
6 haneler ise xy diye tabir edilen sadece iki rakamdan oluşan (örnek:233323,323323) tipleri de en az 150$'dan satılmakta.
-
Teşekkürler taze bilgi için William.
Cok ICQ toplamıştık ama cok geyik bi durummuş. Gecmişi yaad etmeyi seviyorum. MSN , I seek you dan iyi gibi geliyor. tabi fanları hala olabilir.
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------icq nun msn den ne üstün yönü var
Biri sana yeni mesaj gönderdiğinde öten ses bile ömre bedel, hala kulaklarımda çınlıyor :) Deneyelim bakalım hatırlıcak mı bizi :S -
Deneyin bakalım :) , icq'da dosya transferi gibisi yoktur.
-
bakcam buraya. :)