Eskiden Jetonla Oynadığımız Atari Makinelerini Nereden Temine Edebiliriz?
-
Eskiden o makinelerde hastası olduğum bi oyun vardı; Oyunun başında bi dövüşü seçip kale gibi bi yere çıkıyosun her aşamada yeni bir dövüşçüyle karşılaşıyosun. Aradaki joker aşamalarında köpek balığı,kaplan veya zırlı şovalye ile dövüşüyosun. Adı bi türlü aklıma gelmedi; adını bulan dilesin benden ne dilerse..
-
http://www.bilgisayarmuzesi.com/
-
Beyler güzel yorumlarınız ıcın saolun Boyle bi Oyun salonu acsak universite ogrencılerının yogun oldugu bolgeye iş yaparmı sızce dusuncelerınız nedır ? yaklasık 50 bın tl harcasak makınedır dukkanın ıc tasarımıdır felan.. okullar kapanınca 3-4 ay kımse ugramaz 8-9 ay iş olur .. Jetonu 1tl den versek :) sızce iş yaparmı ? fikirlerınızı merak edıyorum.
-
h2run bunu yazdı
Beyler güzel yorumlarınız ıcın saolun Boyle bi Oyun salonu acsak universite ogrencılerının yogun oldugu bolgeye iş yaparmı sızce dusuncelerınız nedır ? yaklasık 50 bın tl harcasak makınedır dukkanın ıc tasarımıdır felan.. okullar kapanınca 3-4 ay kımse ugramaz 8-9 ay iş olur .. Jetonu 1tl den versek :) sızce iş yaparmı ? fikirlerınızı merak edıyorum.
jeton 1 tlden iş yapmak için musterın cok olması lazım musterı cok olması ıcın guzel makınalar olması guzel makına ıcın 50 bın tl artı dukkan masrafı ıcınde gıbı bı butceyle ımkansıza yakın ıhtımal hocam, unıversıte ogrencılerı falan yada artık buyukler boyle yerlere gıtmez, hıtap etmen gereken kıtle cocuklar olmalı ve genelde iş okullar kapanınca olur okul sezonu kımse gelmez
-
h2run bunu yazdı
1 tl den değil 50 kuruş olmalı jeton kazanmak istiyorsan. şu an ben işletiyorum playstation kafe, atari ve langırt da var. bahsettiğin para atari salonu için çok yüksek. o paraya playstation kafe açman daha mantıklı olur hem üniversite öğrencisi için. şu anki nesilin çoğu bilmiyor atari salonlarını, oyunlarını vs. illaki açacam diyorsan atari salonu tarzında birşey, iyi oyun seçmelisin. yada içinde 100 tane oyunlu makineler var onlardan al. piyasada pek yok ama o kartlardan. bulursun ama fazla para çekerler. çok iş yapan oyunlar. kof serileri, street fighter, mustafa, metal slug vs. diyebilirim.