Eskiden Kalan Yanlış Bir Yargıyı Kafamdan Atmak...
-
O düşünce ve cümleyi senden başkası kuramaz..Bunu yapmanın (benimde kullandığım) kolay bir yolu var..Oturup hayattaki en büyük amaçlarını,bu amaçların senin için neden önemli olduğunu ve onlara ulaştığında sana neler getireceğini birkağıda yaz...Sonra istediğin cümle kendiliğinden çıkıyor zaten...Daha sonra amaçların değiştikçe cümlenide ona bağlı olarak değiştirmen gerekiyor..Ben sabah kalktığımda,gün içinde aklıma geldiğinde ve akşam yattığımda aklımdan tekrar ederim...
O kurulan olumlamadaki temel mantık bazı arkadaşların dediği gibi ego tatmin etmek değil,amaçlarını ve sana getirilerini cümleyi kurduğun anda hatırlaman..Yani o tek bir cümleye belkide yazdığın sayfalar dolusu yazıyı aktarman..Bu insana büyük bir enerji veriyor,benim amaçlarım var diyerek devam ediyorsun..
Kişisel gelişimi,bir gelişim olarak değilde, değişim olarak algılamak daha doğru...Gelişimide dinle bağdaştıran arkadaşların düşüncelerini saçma buluyorum..Sana tavsiyem okumaya devam etmen,bazen okuduğun bir cümle hayatının geri kalanını şekillendirmen için sana gereken güdüyü veriyor..Şahsen bu konularda Anthony Robbins ve Erdal Demirkıran'ın eline su dökebilecek bir babayiğit daha tanımıyorum...
-
kim varki geçmişte yaşadıklarının hepsi güzel kim ? herkes arkasından bir geçmişine bakltığında hep dert hep keder eh birazda mutluluk dolu yaşam sürüyor....
Başarısızlık diye bişey yokturrr sonuçlar vardır... ( aha sana söz )
edit: evet anthony robins baba adam kişisel gelişimde özellikle içindeki devi uyandır ve sınırsız güç(kalın kitap) süper.
-
eyv holy sonunda dilimden anlayan biri çıktı :) benimde dedigim bu insana ilham veriyor daha dogrusu ihtiyacı oldugunda gerekli ilhamı kendisinde bulmasını saglıyor. okumaktan zarar gelmez diyerek daha da dallandırarak devam ediyoruz olaya :) mod admin arkadaşlarda uygun görürse başlıgı kilitleyebilir.Ben kimden ne tarz cevap geldigini gördüm güzelde oldu tavsiye veren herkese teşekkürler
Edit:mayrip söz tam dedigim gibi :) sonuçtaki güzel yanları görüp o olayı onlarla hatırlamak istiyorum.Ama tek başıma yapıcam bunu biraz daha uzun sürer ama kalıcı olur
-
"başarının garantili kesin bir yolu yoktur. oysa başarısızlığın vardır. o daaaa..... anladın sen :)))
-
hayat boş pompala coş zuha çalıntı iğrenç espriler kolleksiyonumdan
yha hacım bırak kendini geliştirme hepsi aynın yazıo cümleyi bulandırıo gerizekalı yazar
anafikir şu herşeyin merkezi sensin yada sen yaparsın koçum yürübe(ama biraz düzgün konuş ayı olma)
bırak biraz sessiz ol abücüm hayat hk. sadece 20 dk düşünsen kendin gelişmiş bir yaratık olursun zaten
-
Bulunduğun durumdan kurtulman için bi söz söyleyemem ama ben bu aralar kişisel gelişim kitapları okuyorum.erdal demirkırandan 'ben dünyanın en akıllı insanıyım' ve 'adam dediğin benim gibi olur'.. bunları önerebilirim ancak.güzel ve yardımcı olacağına inanıyorum..
-
Konuya Motive Olma/Yaşama Motive oL....
-
Gerçekler acıdır.
-
slm arkadaşlar;
rahatlama dendiği zaman akla hemen namaz niyaz dini mevzular geliyor. demek ki yaşanmış, yapıldığında rahatlama hissi vermiş, hareket sisteminin manevi olarak rahatlamaya etkisi oluyor.burada düşünsel olarakda namaz var. şimdi ben sana namazkıl rahatlarsın desem rahatlayamayabilirsin. çünkü namazın niye kılındığını bilmiyor olabilirsin ilk olarak allah la alakalı sorular aklında olmayacak ve pek fazla getirmeyeceksin.tabi sorun bununla alakalı ise derinlere inebiliriz. seni rahatlatmak açısından.
-
kişisel gelişim için ;
1- günde 86 dk amuda kalkma
2-92 şınav ,93 mekik.
3-kulağa ve ağza çapı 4cm geçen cisimleri sokmamak.( vücud,reflex olarak z*k*liyom zanneder)
4-küçkülerini severken dövmek,büyüklerini sayarken sayısına dikkat etmek.
5-ders çalışıom diye pc nin başında vakit geçirmek,ödev sitelerine dalarak bir halt ettini zannettmek.
dikkate dilmesi gerken unsurlar