folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Eskiden Kalan Yanlış Bir Yargıyı Kafamdan Atmak...

Eskiden Kalan Yanlış Bir Yargıyı Kafamdan Atmak...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

O düşünce ve cümleyi senden başkası kuramaz..Bunu yapmanın (benimde kullandığım) kolay bir yolu var..Oturup hayattaki en büyük amaçlarını,bu amaçların senin için neden önemli olduğunu ve onlara ulaştığında sana neler getireceğini birkağıda yaz...Sonra istediğin cümle kendiliğinden çıkıyor zaten...Daha sonra amaçların değiştikçe cümlenide ona bağlı olarak değiştirmen gerekiyor..Ben sabah kalktığımda,gün içinde aklıma geldiğinde ve akşam yattığımda aklımdan tekrar ederim...

O kurulan olumlamadaki temel mantık bazı arkadaşların dediği gibi ego tatmin etmek değil,amaçlarını ve sana getirilerini cümleyi kurduğun anda hatırlaman..Yani o tek bir cümleye belkide yazdığın sayfalar dolusu yazıyı aktarman..Bu insana büyük bir enerji veriyor,benim amaçlarım var diyerek devam ediyorsun..

Kişisel gelişimi,bir gelişim olarak değilde, değişim olarak algılamak daha doğru...Gelişimide dinle bağdaştıran arkadaşların düşüncelerini saçma buluyorum..Sana tavsiyem okumaya devam etmen,bazen okuduğun bir cümle hayatının geri kalanını şekillendirmen için sana gereken güdüyü veriyor..Şahsen bu konularda Anthony Robbins ve Erdal Demirkıran'ın eline su dökebilecek bir babayiğit daha tanımıyorum...

Her Hakkım Saklıdır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

kim varki geçmişte yaşadıklarının hepsi güzel kim ? herkes arkasından bir geçmişine bakltığında hep dert hep keder eh birazda mutluluk dolu yaşam sürüyor....

Başarısızlık diye bişey yokturrr sonuçlar vardır... ( aha sana söz )

edit: evet anthony robins baba adam kişisel gelişimde  özellikle içindeki devi uyandır ve sınırsız güç(kalın kitap) süper. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

eyv holy sonunda dilimden anlayan biri çıktı :) benimde dedigim bu insana ilham veriyor daha dogrusu ihtiyacı oldugunda gerekli ilhamı kendisinde bulmasını saglıyor. okumaktan zarar gelmez diyerek daha da dallandırarak devam ediyoruz olaya :) mod admin arkadaşlarda uygun görürse başlıgı kilitleyebilir.Ben kimden ne tarz cevap geldigini gördüm güzelde oldu tavsiye veren herkese teşekkürler

Edit:mayrip söz tam dedigim gibi :) sonuçtaki güzel yanları görüp o olayı onlarla hatırlamak istiyorum.Ama tek başıma yapıcam bunu biraz daha uzun sürer ama kalıcı olur

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    "başarının garantili kesin bir yolu yoktur. oysa başarısızlığın vardır. o daaaa..... anladın sen :)))

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiLGeN
    BiLGeN's avatar
    Erkek

hayat boş pompala coş zuha çalıntı iğrenç espriler kolleksiyonumdan

yha hacım bırak kendini geliştirme hepsi aynın yazıo cümleyi bulandırıo gerizekalı yazar

anafikir şu herşeyin merkezi sensin yada sen yaparsın koçum yürübe(ama biraz düzgün konuş ayı olma)

bırak biraz sessiz ol abücüm hayat hk. sadece 20 dk düşünsen kendin gelişmiş bir yaratık olursun zaten 

Hoşgörü
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birdubleraki
    birdubleraki's avatar
    Dişi

Bulunduğun durumdan kurtulman için bi söz söyleyemem ama ben bu aralar kişisel gelişim kitapları okuyorum.erdal demirkırandan 'ben dünyanın en akıllı insanıyım' ve 'adam dediğin benim gibi olur'.. bunları önerebilirim ancak.güzel ve yardımcı olacağına inanıyorum..

Sana ben hayaller düşler büyüttüm Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm Sana ben hummalı aşklar büyüttüm Söyleyemedim ((((hepsenolacaksın))))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Konuya Motive Olma/Yaşama Motive oL....

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lkereng
    lkereng's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Gerçekler acıdır.

http://www.harunyahya.org/

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabbet_fedaisi
    muhabbet_fedaisi's avatar
    Erkek

slm arkadaşlar;

rahatlama dendiği zaman akla hemen namaz niyaz dini mevzular geliyor. demek ki yaşanmış, yapıldığında rahatlama hissi vermiş, hareket sisteminin manevi olarak rahatlamaya etkisi oluyor.burada düşünsel olarakda namaz var. şimdi ben sana namazkıl rahatlarsın desem rahatlayamayabilirsin. çünkü namazın niye kılındığını bilmiyor olabilirsin ilk olarak allah la alakalı sorular aklında olmayacak ve pek fazla getirmeyeceksin.tabi sorun bununla alakalı ise derinlere inebiliriz. seni rahatlatmak açısından.   

ümit kesilirse hayat biter, ümitsizlik hayatı zehirler, keder hayat damarına vurulan bir neşterdir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

kişisel gelişim için ;

1- günde 86 dk amuda kalkma

2-92 şınav ,93 mekik.

3-kulağa ve ağza çapı 4cm geçen cisimleri sokmamak.( vücud,reflex olarak z*k*liyom zanneder)

4-küçkülerini severken dövmek,büyüklerini sayarken sayısına dikkat etmek.

5-ders çalışıom diye pc nin başında vakit geçirmek,ödev sitelerine dalarak bir halt ettini zannettmek.

dikkate dilmesi gerken unsurlar

Temel adalettir .
Toplam Hit: 4043 Toplam Mesaj: 22