folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Eskiden Oynadığınız Ateri Oyunları?

Eskiden Oynadığınız Ateri Oyunları?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

ReDsEa bunu yazdı:
    -----------------------------

Tsubasa Sabahtan diğer sabaha kadar bitirmeye çalıştığım, yarı final maçında annemim tv önünden gecerken adaptörün kablosuna takılıp fişten söktüğü için 2 saat ağladığım bi oyun :))

Bomberman

Kontra

Tank

Road race

circirus muydu neydi :)

aklıma gelmiyor ama çok oynardık bea :))

Tsubasa sayesinde ben Japonca mı Çince mi söküyodum az kalsın :P Bir kere de bitirmene imkan yok hoca. 30-35 takım vardı :)

Menüde 17-18 harfli bir yer vardı, o bulunduğun kademenin şifresi idi (O garip karakterle tabi,65 sembol olan).

Atıyom on beşinci takımdasın, o şifreyi maça girmeden okuyup yazmaya çalışıyordum deftere :) Sonra takılırsan ya da bırakmak zorunda kalırsan şifreyi girip on beşinci takımdan devam edebiliyordun. Tabi sen şifreyi almadığın için Annen çok fena bir duruma sebep olmuş, anlayabiliyorum durumunu :))) Vallaha çok acı bir deneyim, psikoloğa götürmeleri için iyi bir sebep :P

Load Runner ( ismi tam böyle olmayabilir )

İce ... ( Tepeye doğru tırmandığın noel babaya benzer bi adamla taşları kırarak oynanan oyun )

Ninja Kaplumbağalar vs vs...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uhp
    uhp's avatar
    Erkek

Dikkat ettimde kimse ördek avını yazmamıs :)

halen o silahın nasıl calıstığını anlamıs değilim :D

+mario+bomberjack+999999999 in 1 serisi oyunlardan ne varsa..

////Bazıları bir yumurta yumurtlar,kırk mahelleye haber verirler,bazıları ise kırk yumurta yumurtlar bir mahalle zor duyar... ///Her türlü kapak itina ile hazırlanır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ivy
    ivy's avatar
    Erkek

kontra, mortal combat, goal3, mario

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

AnaMuhalefet bunu yazdı:

ReDsEa bunu yazdı:

Tsubasa Sabahtan diğer sabaha kadar bitirmeye çalıştığım, yarı final maçında annemim tv önünden gecerken adaptörün kablosuna takılıp fişten söktüğü için 2 saat ağladığım bi oyun :))

Bomberman

Kontra

Tank

Road race

circirus muydu neydi :)

aklıma gelmiyor ama çok oynardık bea :))

Tsubasa sayesinde ben Japonca mı Çince mi söküyodum az kalsın :P Bir kere de bitirmene imkan yok hoca. 30-35 takım vardı :)

Menüde 17-18 harfli bir yer vardı, o bulunduğun kademenin şifresi idi (O garip karakterle tabi,65 sembol olan).

Atıyom on beşinci takımdasın, o şifreyi maça girmeden okuyup yazmaya çalışıyordum deftere :) Sonra takılırsan ya da bırakmak zorunda kalırsan şifreyi girip on beşinci takımdan devam edebiliyordun. Tabi sen şifreyi almadığın için Annen çok fena bir duruma sebep olmuş, anlayabiliyorum durumunu :))) Vallaha çok acı bir deneyim, psikoloğa götürmeleri için iyi bir sebep :P

Load Runner ( ismi tam böyle olmayabilir )

İce ... ( Tepeye doğru tırmandığın noel babaya benzer bi adamla taşları kırarak oynanan oyun )

Ninja Kaplumbağalar vs vs...

eğer annem atmadıysa gectiğim takımların şifrelerini üşenmeden japonca sembolleri yazdım deftere :) sandıkta olması lazım :)

Ama bir kerede bitirdim ben hoca artık öle bi hale gelmiştiki tüm takımların zayıf noktalarını nasıl yenebileceğimi felan ezberlemiştim.  3 kere final maçından bi alt takıma düşüp tekrar çıkarsan kojuro yeni bi şut buluyodu tsubasadan hariç :) öyle hatırlıyorum.

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

Bu kadar yorumsal nostaljiden sonra iyi bir görsel nostaljinin tam sırasıdır kanaatindeyim :)

http://www.youtube.com/watch?v=jrs8Ffqlj0w

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Doksan tank, maryo, Tsubasa hem Japonca hem Arapça (Arapçasında adı macid diye geçer Tsubasanın :D ). Bu arada Tsubasanın iki oyunu var bi tanesinde biraz daha küçüklüğünü konu edinmişler, onun ingilizce versionunu da bulmuştum :D

Ha ayrıca sondan 5. harfi 3 kere yazıp girerseniz hile ile başlıodunuz. Kırmızı takımdan başlıyo ve futbolcuların çoğu çok güçlü, işizaki ile kendi tarafından normal şut çek ağları deliyodu :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek

tsubasa oynayan warsa şifre bölümüne girip 3. harfi 14 kere yazsın

Duyuyor musun yeğen??? Suyun sesini duyuyor musun?? Yapamam diyordun. Gücün yetmez sanıyordun... Anlarlar, yaptırmazlar, bir daha yenerler diye korkuyordun. İmkansız diyordun... Ama suyun sesini duyor musun yeğen?? Deniz sonunda yarıldı; bize sadece içinden yürümek kaldı......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

bana orijinal mario bulanın 40 yıl kölesi olurum.yeni yapılan benzetilmeye çalışılan mariolar bi boka benzemiyo.java mariolar falan var iğrenç

http://kocaer.me
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

contra isterük.babamla az oynamadım:D

Almanya Fatihi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shivo
    shivo's avatar
    Erkek