Eskiden Oynadığınız Ateri Oyunları?
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------
Tsubasa Sabahtan diğer sabaha kadar bitirmeye çalıştığım, yarı final maçında annemim tv önünden gecerken adaptörün kablosuna takılıp fişten söktüğü için 2 saat ağladığım bi oyun :))
Bomberman
Kontra
Tank
Road race
circirus muydu neydi :)
aklıma gelmiyor ama çok oynardık bea :))
-----------------------------Tsubasa sayesinde ben Japonca mı Çince mi söküyodum az kalsın :P Bir kere de bitirmene imkan yok hoca. 30-35 takım vardı :)
Menüde 17-18 harfli bir yer vardı, o bulunduğun kademenin şifresi idi (O garip karakterle tabi,65 sembol olan).
Atıyom on beşinci takımdasın, o şifreyi maça girmeden okuyup yazmaya çalışıyordum deftere :) Sonra takılırsan ya da bırakmak zorunda kalırsan şifreyi girip on beşinci takımdan devam edebiliyordun. Tabi sen şifreyi almadığın için Annen çok fena bir duruma sebep olmuş, anlayabiliyorum durumunu :))) Vallaha çok acı bir deneyim, psikoloğa götürmeleri için iyi bir sebep :P
Load Runner ( ismi tam böyle olmayabilir )
İce ... ( Tepeye doğru tırmandığın noel babaya benzer bi adamla taşları kırarak oynanan oyun )
Ninja Kaplumbağalar vs vs...
-
Dikkat ettimde kimse ördek avını yazmamıs :)
halen o silahın nasıl calıstığını anlamıs değilim :D
+mario+bomberjack+999999999 in 1 serisi oyunlardan ne varsa..
-
kontra, mortal combat, goal3, mario
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
ReDsEa bunu yazdı:
Tsubasa Sabahtan diğer sabaha kadar bitirmeye çalıştığım, yarı final maçında annemim tv önünden gecerken adaptörün kablosuna takılıp fişten söktüğü için 2 saat ağladığım bi oyun :))
Bomberman
Kontra
Tank
Road race
circirus muydu neydi :)
aklıma gelmiyor ama çok oynardık bea :))
-----------------------------Tsubasa sayesinde ben Japonca mı Çince mi söküyodum az kalsın :P Bir kere de bitirmene imkan yok hoca. 30-35 takım vardı :)
Menüde 17-18 harfli bir yer vardı, o bulunduğun kademenin şifresi idi (O garip karakterle tabi,65 sembol olan).
Atıyom on beşinci takımdasın, o şifreyi maça girmeden okuyup yazmaya çalışıyordum deftere :) Sonra takılırsan ya da bırakmak zorunda kalırsan şifreyi girip on beşinci takımdan devam edebiliyordun. Tabi sen şifreyi almadığın için Annen çok fena bir duruma sebep olmuş, anlayabiliyorum durumunu :))) Vallaha çok acı bir deneyim, psikoloğa götürmeleri için iyi bir sebep :P
Load Runner ( ismi tam böyle olmayabilir )
İce ... ( Tepeye doğru tırmandığın noel babaya benzer bi adamla taşları kırarak oynanan oyun )
Ninja Kaplumbağalar vs vs...
-----------------------------eğer annem atmadıysa gectiğim takımların şifrelerini üşenmeden japonca sembolleri yazdım deftere :) sandıkta olması lazım :)
Ama bir kerede bitirdim ben hoca artık öle bi hale gelmiştiki tüm takımların zayıf noktalarını nasıl yenebileceğimi felan ezberlemiştim. 3 kere final maçından bi alt takıma düşüp tekrar çıkarsan kojuro yeni bi şut buluyodu tsubasadan hariç :) öyle hatırlıyorum.
-
Bu kadar yorumsal nostaljiden sonra iyi bir görsel nostaljinin tam sırasıdır kanaatindeyim :)
http://www.youtube.com/watch?v=jrs8Ffqlj0w
-
Doksan tank, maryo, Tsubasa hem Japonca hem Arapça (Arapçasında adı macid diye geçer Tsubasanın :D ). Bu arada Tsubasanın iki oyunu var bi tanesinde biraz daha küçüklüğünü konu edinmişler, onun ingilizce versionunu da bulmuştum :D
Ha ayrıca sondan 5. harfi 3 kere yazıp girerseniz hile ile başlıodunuz. Kırmızı takımdan başlıyo ve futbolcuların çoğu çok güçlü, işizaki ile kendi tarafından normal şut çek ağları deliyodu :D
-
tsubasa oynayan warsa şifre bölümüne girip 3. harfi 14 kere yazsın
-
bana orijinal mario bulanın 40 yıl kölesi olurum.yeni yapılan benzetilmeye çalışılan mariolar bi boka benzemiyo.java mariolar falan var iğrenç
-
contra isterük.babamla az oynamadım:D
-
mario,power rangers,bomberman,tank,kontra
ne günlerdi ya :)