Eskilerden Bir Oyun(İstek)
-
Arkadaşlar tam yılını ve adını hatırlamıyorum 2001-2003 yapımı küçük bir oyun. küçük küçük askerler var kendi boyutlarında uzaylı yaratıklara karşı savaşıyorlar. 2d üstten basit bir görünümü var. silahlı bir oyun lütfen bileniniz varsa yardımcı olabilir mi? hiç olmadı adı bile yeter.
-
Crimsonland midir acep?
-
Su link işini görür mü ?
http://www.erenet.net/flashoyun.php?op=oyna&id=207&isim=Uzayli_Avi
-
Hectorex bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar tam yılını ve adını hatırlamıyorum 2001-2003 yapımı küçük bir oyun. küçük küçük askerler var kendi boyutlarında uzaylı yaratıklara karşı savaşıyorlar. 2d üstten basit bir görünümü var. silahlı bir oyun lütfen bileniniz varsa yardımcı olabilir mi? hiç olmadı adı bile yeter.
-----------------------------Soldatı görüncemi aklına geldi dediğin oyunu biliyorum fakat adını hatırlamıyorum soldatı görünce aklıma gelmişti.
Güzel,eğlenceli oyundu.
-
hatta oyun 2-3 kişi oynanabiliyordu silah falan da alınıyodu alev silahı falan da vardı little fighter gibi tamamen üstten görüyodunuz bende bu oyunu arıyorum işte hectorexle aynı oyun :)
-
oldwolf bunu yazdı:
Crimsonland midir acep?
yok abi değil baktım ama benziyor biraz grafik olarak -
Scofield bunu yazdı:
-----------------------------Hectorex bunu yazdı:
-----------------------------Soldatı görüncemi aklına geldi dediğin oyunu biliyorum fakat adını hatırlamıyorum soldatı görünce aklıma gelmişti.
Güzel,eğlenceli oyundu.
cdoyun dergisi vermişti ama bulamıyorum bir türlü o cd yi :( adını bilen hatırlayan biri olsa o bile yeter -
ben de hatırlar gibiyim sanjırım berserker attack falan vardı yaratıklar sürekli çoğalıyodu ama adını ben de hatırlamıyorum
-
Small Soldiers dediğin oyun. Bende orjinal CDsi vardı galiba. Bir bakayım bulabilirsem upload ederim.
-
dark war 2
-
yok dark war değil başak bir şey 1 klavyeden 3-4 kişi oynanıyordu