Eskise De Güncellemediğiniz Vazgeçemediğiniz Yazılımlar
-
Adobe Photoshop Cs3 Msn Messenger 8.1
-
msn 9
-
Piyasaya zamanla zero olarak cikip sonra zamanla cok yaygin hale gelen local veya remote exploit maduru oldugunuzda forumlara baslik acmayi biliyorsunuz da, yazilimlarinizi gunllemiyorsunuz. hah. Sonra yok efendim bilgisayarimda virusler geziyor, yok efendim bilgilerim gitti silindi filan. Adamlar sadece arayuz icin veya yeni ozellik eklemek icin guncelleme yapmiyorlar. Sizin guvenliginiz icin de bulunan, var olan aciklari kapatip yeni guncellemelere koyuyorlar.
-
winamp ve velet :D aşkın inadına
-
messengerim eski
winamp eski özellikle güncellemiyorum bir kere çalışması ile bütün varsayılanları değiştiriyor mk
sandboxie bununda güncellini bulamadığım için güncellemiyorum :D 64bit
dw cs3 kullanıorum. o lanet olası border yokmu border bütün tasarımı kaydıran :D hea işte o bunda sorunsuz
ps cs4 kullanıorum. 5i bi kere kurdum b ibaktım simgeler bile değişmiş dedim senden bi yol olmaz :)
cuteftp 2008..
picasa / chrome
-
Bende de tam tersi durum var güncellemezsem rahat edemiyorum hemen bakıyorum yeni ne özellik eklenmiş neler değişmiş vs,
-
msn 2009
sonra vista sp1 de sabitim, güncellemeler daima kapalı
winamp kullanmıyorum kullanırsam 2.93
onun dışında, 7zip winrar sürümlerini de önemsemem, arasıra güncellerimde, (arasıra=2 senede 1 gibi)
net frameworklerde servis paketidir dil paketidir yüklemem.
1-2-3-4 yükler geçerim format attıgımda
ya kısacası
birileri illa şu sürümü kullanacaksın diye dayatmadıgında, veya süpersonik cezbedici özellikler sunmadıkça yeni sürüme geçmem.
herkes win7 win7 diyor. kuruyorum. bi süre sonra sıkılıyorum çünkü vistadan hiçbir farkı yok ram ve işlemci kullanımı konusunda.
hatta win7 daha problemli geliyor bana. vistada hiç mavi ekran hatası almadım fakat win7 de aldım.
microsoft yeni ne çıkarırsa zaten, hep seneler sonra kullanmaya başlarım. çünkü biliyorum ki microsoft birşey çıkardıgında bug'lar cirit atıyordur.
-
exporer mozilla takıntılarım Var:S
-
paint