Eskişehir MYO Pilotaj Bölümü.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feel_me
    feel_me's avatar
    Erkek

@angels_demos

hocam çok sağol verdiğin bilgiler için. ygs ye gireceğim için mecburen mat. ve fizik çalışıcam. hafıza testleri için zaten melik duyarın setiyle çalışıyorum. sözlü mülakat içinde iletişimle ilgili kitaplar okumam gerekiyor sanırım. sağlık açısından çok şükür bi problemim yok. son olarakta uçağa binme fırsatım hiç olmadı bu yüzden sırf binmiş olmak için uçağa binicem. uçak kullanma konusunda pek zorlanıcağımı düşünmüyorum çünkü 2 senedir sanal pilotlukla uğraşıyorum yani uçaklar hakkında az da olsa bilgi sahibiyim tabi gerçek bi uçağı rahat kullanabilirim diyemem. bakalım inş. girebilirim giremezsem de artık açıktan okulu bitirebilirsem kredi çekip kursa gidicem. çok sağol tekrar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

feel_me bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar seneye bu bölüme girmeye çalışcam ve şimdiden çalışmalara başlamak istiyorum. aranızda daha önceden bu bölüme girmek için başvurmuş ve mülakatlara girmiş arkadaşlara bir kaç sorum olacak. mülakatlarda ne gibi sorular soruluyor? elemelerde ygs puanının çok önemi var mı? THK'nın bi kaç kursuna gidip sertifika flan alsam elemelerde bana bir faydası dokunur mu? gibi... şimdilik aklıma bu sorular geldi.

Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.

(Not: Lütfen konuyla alakasız 2 bira iç pilot olursun gibi mesajlar yazmayın.)

Anadolu unıverstıesı sıvıl havacılk yuksek okulu pılotaj bolumu her yıl 10 kısıyı alıyor.

Lay lom lıse ogrencısı zor gırmesı.Genelde gırenler unıversıtelerde ıyı bolumden olanlar gırıyor.

Öss de lyg her ne boksa sımdıkı adı barajı gecmen yeterlıydı.Ama barajı gecen adam o ılerıde yapılan yetenek testlerını matematık fızık testlerınde bır sey yapamaz bosuna paranı yatırıp gıtmıs olur.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feel_me
    feel_me's avatar
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:

feel_me bunu yazdı:

arkadaşlar seneye bu bölüme girmeye çalışcam ve şimdiden çalışmalara başlamak istiyorum. aranızda daha önceden bu bölüme girmek için başvurmuş ve mülakatlara girmiş arkadaşlara bir kaç sorum olacak. mülakatlarda ne gibi sorular soruluyor? elemelerde ygs puanının çok önemi var mı? THK'nın bi kaç kursuna gidip sertifika flan alsam elemelerde bana bir faydası dokunur mu? gibi... şimdilik aklıma bu sorular geldi.

Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.

(Not: Lütfen konuyla alakasız 2 bira iç pilot olursun gibi mesajlar yazmayın.)

Anadolu unıverstıesı sıvıl havacılk yuksek okulu pılotaj bolumu her yıl 10 kısıyı alıyor.

Lay lom lıse ogrencısı zor gırmesı.Genelde gırenler unıversıtelerde ıyı bolumden olanlar gırıyor.

Öss de lyg her ne boksa sımdıkı adı barajı gecmen yeterlıydı.Ama barajı gecen adam o ılerıde yapılan yetenek testlerını matematık fızık testlerınde bır sey yapamaz bosuna paranı yatırıp gıtmıs olur.

bu sene 15 kişi alıolar hocam. pilotaj bölümüde üniversitenin bi bölümüdür birde yaş sınırlaması var. önce üniversitenin iyi bi bölümünden mezun olup oraya giremezsin zira yaşın geçmiş olur.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

feel_me bunu yazdı:

@angels_demos

hocam çok sağol verdiğin bilgiler için. ygs ye gireceğim için mecburen mat. ve fizik çalışıcam. hafıza testleri için zaten melik duyarın setiyle çalışıyorum. sözlü mülakat içinde iletişimle ilgili kitaplar okumam gerekiyor sanırım. sağlık açısından çok şükür bi problemim yok. son olarakta uçağa binme fırsatım hiç olmadı bu yüzden sırf binmiş olmak için uçağa binicem. uçak kullanma konusunda pek zorlanıcağımı düşünmüyorum çünkü 2 senedir sanal pilotlukla uğraşıyorum yani uçaklar hakkında az da olsa bilgi sahibiyim tabi gerçek bi uçağı rahat kullanabilirim diyemem. bakalım inş. girebilirim giremezsem de artık açıktan okulu bitirebilirsem kredi çekip kursa gidicem. çok sağol tekrar.

----------------------------

önemli olan ilk ve son aşamalardır.eğer son aşamada rahat olmak istiyorsan lunaparka git kamikaze vb. türevlerine bin sürekli.iyice alış bu tarz şeylere eğer o ani dönüşlerde (son aşamaya kalırsan hayatındaki en muhteşem şeylerden birini yaşayacaksın) normal davranabilirsen sorun olmaz.uçak kullanma olayında dikkat dağıtıcı etmenlerde yaratılabilir dikkat etmelisin.eğer sormak istediğin bir şey olursa pm at

Toplam Hit: 5793 Toplam Mesaj: 15