Eskişehirde Tekel Bayiinde Gülme Garantili Katliam
-
ahmet % 100 isabetle atıcılık şampiyonu olmuş...haberlerde bende izlemiştim 4 yaralı var olayda 4 bin törkiş lira hasar,amcam jack,jb,absoluttan aşağı şişe sallamadı...
-
videoyu 5 defa izledim ve yarıldığım nokta adam vurmaya calıştıkca camlar iniyo dükkan sahıbı ıyıcene bunalıp "abi malzeme kalmadı " deyince o klasik Türk insanı sekline bürünmüş potansiyel cüneyt arkın kılıklı abimizde ağzından ölse düşürmeyeceği o sigarasıyla biraları fırlatmaya devam ederken şu lafı dıyo ve ben kopuyorum "tmm tmm ben ödeyecem parasını ben ödeyecem dur lan dur " ((:
abi O sigara ağızdan hiç düşmedi sonunda dayanamadı fırlattımı naaptı orasını göremedim ama yarıldım videoyu izlerkene :D
-
dışarıdan elemanlardan biri bagırıyor o arabayı ödeticem sana diye anladıgım kadarıyla elemanlar arabayla geliyo Ahmet abide şişelerin yarısını arabaya indiriyor.
-
zararı kamera görüntülerini sattıkları tv kanallarından fazlası ile cıkarmıstırlardır diye düşünüyorum.
-
bende üyelik istedi...
-
yakında sinemalarda :)
http://www.youtube.com/watch?v=nCp656UCC9I
-

-
kuzey ırak sınırına 10 tane ahmet abi 10 kasada bira koysan yemin ediom 1 tane terörist geçemez, ahahah ''ahmet abi atma bişey kalmadı'', ''dur vercem ben parasını''
bu kadarda naif işte ahmet abimiz. seviyoruz.
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------
kuzey ırak sınırına 10 tane ahmet abi 10 kasada bira koysan yemin ediom 1 tane terörist geçemez, ahahah ''ahmet abi atma bişey kalmadı'', ''dur vercem ben parasını''
bu kadarda naif işte ahmet abimiz. seviyoruz.
-----------------------------counter strike versiyonu daha bi güzeldi
-
SMYRNA bunu yazdı:
-----------------------------
ahmet % 100 isabetle atıcılık şampiyonu olmuş...haberlerde bende izlemiştim 4 yaralı var olayda 4 bin törkiş lira hasar,amcam jack,jb,absoluttan aşağı şişe sallamadı...
-----------------------------adam marka kullanıyo hocam sen ne diyosun :D