Eskişehirde Uçuş Dersleri İle İlgili
-
bigwave bunu yazdı:
-----------------------------
sözkonusu thk'nın ücretsiz verdiği kurslar,başvuru süreleri geçti arkadaşlar ben başvurdum, bu ay açıklanacak kur'adan kontenjana seçilirsem inönüde yazın eğitim alacağım .. genç kanatlar 18 yaş altı olarak üye olabiliyor. ben thk'na normal üye olmuştum..
Madde 4- Bir Genç Kanatın teklifi ile yada kişisel olarak başvuruda bulunan 16-29 yaş
aralığındaki tüm Türk Gençleri Genç Kanat olabilir. 29 yaşını tamamlamış olanların Genç
Kanat üyelikleri sona erer. Ancak, Türk Hava Kurumu üyesi olarak görevlerine devam ederler
ve deneyimlerini Genç Kanatlara aktarma görevini sürdürür, Genç Kanatlara çalışmalarında
yardımcı olurlar.18 yaş altı diye birşey yok
-
@zumsuk her yıl 1 ocak -31 mart arası başvuruları oluyor , thk'na bizzat gidip o tarihlerde -orada kurs takvimleri ve kontenjaları var- başvuru yapıyorsun.. bu yaz başvuruları bitti ..Planör ve yamaç paraşütü sertifikası için başvurdum ama bakalım ..
-
tüh, seneye başvuracağım o zmn.
-
Lisanslı pilotum,
bahsettiğiniz eğitimlere 10 sene önce başladım...
thknın ana sayfasındada görüleceği üzere bu seneki 12. türkiye planör yarışmasında değerlendirme görevlisiyim:)
bahsettiğiniz şeyler içim yüzlerce kişi başvuruyor öncelikle türk hava kurumuna bişi vermeniz lazım
Genç kanatlara üye olmanız bişeyi değiştirmez öncelikle kuruma bişi vermeniz lazım...
Deri topladınızmı?
şube için bişiler yaptınız mı?
thk için bişi yaptınız mı?
bunlar yoksa şansınızda yok gibi...
hele hele planöre hiç yok gibi...
Bu arada her sene başvurular 31 martta biter...
-
hocam anadolu üniversitesi ile bir alakası varmıdır ? üniversitenin uçakları var.Eğer bağlantı varsa tanıdık dolu.Belki birşeyler ayarlarız.
Bağış falan yapsak nasıl olur şansımız ?
-
Anadolu üniversitei ile türk hava kurumu arasındaki tek bağlantı,
her sene anadolu üniversitesinin kuruluş yıldönümüde yapılan planör gösterisi kadardır..
Başka bir bağlantı yok