folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eskişehir'de Yüzme Havuzlu Hamam ?

Eskişehir'de Yüzme Havuzlu Hamam ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Eskişehir'de yüzme havuzu olan hamam biliyor musunuz, açılış kapanış saatleri, fiyatları vs.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

yüzme havuzlu derken ? sıcaklığı normal sıcaklıklarda yani 25-30 derece arası olan havuz diyosan bilmiyorum.

benim gittiğim hamamda bi havuz var çok büyük değil ama yüzülebilir şekilde sıcaklığı baya var yani bi 50-60 derecesi vardır

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Büyük otellerde vardır çok büyük ihtimalle Türk hamamı/sauna/buhar/havuz.

sigara değil, balık olan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

eskişehirde dedeman otel varmı varsa büyük ihtimal onda vardır. 

Ben oteller harici hiç bir hamam da kapalı açık yüzme havuzu görmedim ama otellerde ısıtmalı havuz oluyor mis.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

havuzdan kastın sıcak su havuzu tarzındaysa. eskişehir hamamyolu denen mevkiide çarşı yönünden giriş tarafında HAS HAMAM vardır oranın havuzu büyüktür ve bayağı da sıcaktır. bi aslan heykeli var ağzından su akıyor ama altında dursan pişeceksin sanırsın dayılar altına giriyo öyle derileri kalın anasını satayım ben her gittiğimde tansiyonum düşer ayılıp bayılırım :D

not: Eskişehirde tüm hamamlara sabah hava aydınlıktan sonra 6-7 civarları gitmek lazım öğle vaktinden sonra pis olur. en azından bize böyle öğrettiler :D

Avukat/Hukukçu
Toplam Hit: 1123 Toplam Mesaj: 5