Eskişehir_Kütahya Matematik Bölümü
-
burda okuyan arkadaşlar varmıdır varsa yazokulu alacağım kayıt yaptırdım bi kaç bişe sormam lazım müridcanlar.
ModS: Konuyu doğru yerine taşıdım konuları doğru yerlere açmaya özen gösterelim
-
eskişehirde okuyorum da matematik değil, yardımcı olabilirsem sor.
-
kütahyadamı eskişehirdemi yaz okuluna kayıt yaptırdın ona kavrayamadım pek. dpü biyolojideyim belki yardımım dokunur
-
2 sindende hocam kütahyadan 3 eskişehirden 1 tane.
geçme sisteminiz nedir hocalar nasıl öğr. karşı tutumları falan o kadar masraf ettim fire vermemem lazım bu yaz.
-
dpü
geçme notu: 40 ayrıca çan eğrisi.
öğrenciyi sikmeye yer ararlar. -
osmangazi üni deyim ben, bizim fakültede çan var, hocalar fena değil, çok kıl değilse geçirir, çoğu hoca yoklamayı takmaz. matematik nasıldır bilmem ama geçersin büyük ihtimalle. ogü deysen tabi.
-
ogudeym hocam ilk 2 derse girdim hoca ii niyetli yoklama falan takmiot bizim uniye gorede (mersin) daha ii ve anlasilir benim..icin mesele..kutahya hocam ordan 3 ders aldim ve bu dersler benim okulda gecmem cok zor olan dersler buraya geldim yukaridaki arkadas oyle bi dediki coktum yine calisilir yapilir ama hocaninda durumuna bagli biraz.
-
agrilion bunu yazdı:
-----------------------------
dpü
geçme notu: 40 ayrıca çan eğrisi.
öğrenciyi sikmeye yer ararlar.
-----------------------------hocasına göre değişirde genelde hakkat sikmeye yer arıyolar.. küfür ahmet vardı ondan aldıgın ders varsa kalabileten yüksek(=
-
HeYeT bunu yazdı:
ogudeym hocam ilk 2 derse girdim hoca ii niyetli yoklama falan takmiot bizim uniye gorede (mersin) daha ii ve anlasilir benim..icin mesele..kutahya hocam ordan 3 ders aldim ve bu dersler benim okulda gecmem cok zor olan dersler buraya geldim yukaridaki arkadas oyle bi dediki coktum yine calisilir yapilir ama hocaninda durumuna bagli biraz.
-----------------------------keşke bende alsaymışım matematiği, ff benimde, oldum olası nefret ederim matematikten, geçemiyorumda. sen girerdin benim yerime sınavlara, ücreti mukabilinde tabi:)
-
ozzy41g bunu yazdı:
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------keşke bende alsaymışım matematiği, ff benimde, oldum olası nefret ederim matematikten, geçemiyorumda. sen girerdin benim yerime sınavlara, ücreti mukabilinde tabi:)
-----------------------------:)
şimdi bu bizim okulda geçme notuı 60 diyelim ben 50 aldım kütahyada geçmiş oldum notlar harf olarakmı gelecek bizim okula yoksa puan olarakmı acaba eğer harf olarak gelirse ii de puan olarak gelirse bizim okulda şartlı olur buda benim işime yaramaz ???
öldürdü beni bu bölüm ouoooyyy
-
HeYeT bunu yazdı:
ozzy41g bunu yazdı:
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------:)
şimdi bu bizim okulda geçme notuı 60 diyelim ben 50 aldım kütahyada geçmiş oldum notlar harf olarakmı gelecek bizim okula yoksa puan olarakmı acaba eğer harf olarak gelirse ii de puan olarak gelirse bizim okulda şartlı olur buda benim işime yaramaz ???
öldürdü beni bu bölüm ouoooyyy
-----------------------------harf olarak gelir benim bildiğim.