Eşkiya Kimdir
-
real kurd : ) varmak istedigim nokta hasan sabah degildi. mesela istanbulun göbeginde kim yol kesip haraç alıyor. kim şehrin ortasında orantılı güc kullanıp halkı sindiriyor v.s ben trafik kısmındayım aslında olayın buraya gelmeden önce yolda cok fena sıyırdılarda beni bu eşkiyalar
-
polisler.
-
hasansabah bunu yazdı:
-----------------------------
eşkiya yol kesen, haraç alan, güç kullanarak halkı sindirmiş kişi yada kişiler toplulugu olarak acıklanabilirse eger. sizce kimdir bu ülkedeki en büyük eşkiya ?
-----------------------------Türkiyedeki en büyük eşkiya bence Trafik Polisleridir. Neden dersek istediği an istediği durumda istediği şekilde yolunu kesip seni durdurma hakkına sahip / eğer çorba parasını atmazsan bak bakalım başına neler geliyor hele gece ise yüzde yüz vereceksin yoksa yapmadıkları kalmaz Haraçlarını alırlar rahat bırakırlar / eğer istediklerini yapmazsan ellerindeki gücü kullanıp seni zıp zıp zıplatırlar / bu nedenlerden dolayı Türkiyede en nefret topluluk Trafik Polisleridir.
Dip Not: hepsini katmıyorum tabiki içlerinde bu mesleği getirdiği yükümlülükle şerefleri ile yapanlar ama ne yazıkki yapmayanlar çoğunlukda lafım ve nefretim kinim onlara