Esnek Şarkılar(İstek)
-
Poets Of The Fall- Late Goodbye max payne bitiş şarkısı :|
-
Yansımalar grubunun müzikleri işine yarayabilir,yabancı değil ama sözsüz ve gayette güzeldirler.
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------"shape of my hearth" öneririm hocam..
-----------------------------çok iyidir ben de tevsiye ederim ama sting den dinle
Türk olarak biraz ufkunu açarsan müzeyyen senar, umut akyürek, zeki müren gibi tsm isimlerinin birçok parçası iyi gelecektir.
-
strike bunu yazdı:
-----------------------------
Poets Of The Fall- Late Goodbye max payne bitiş şarkısı :|
tek kelimeyle mükemmel...!! şiddetle tavsiye ederim!!
-
Elinde arşiv filan olan yok mu yahu
-
-_HaWk_- bunu yazdı:
-----------------------------tm bende perde yi aralamış güneşe karşı dead can dance(ölüler dans edebilir) dinliyordum
al upload ettim Crescent adlı parçaları..Brad Perrynin vokali zaten süper bi adam siz bunu bi kere dinleyin lorenna morenaa hikaye gerisi
http://rapidshare.com/files/220741457/CRESCENT.mp3.html
(özellikle bu parçada dabuka çalışı türk ezgisine kaçıyo ama vokalde klisede okuyomuş gibi) çok tuhaf bi parçadır
-
ayıca dünkü bisikler turunu izleyen vamı? yol üstünde bi ara yarım saat fln TSM çaldılar süper olmuş nerden akıllarına geldiyse?
ama logar kapaklarını fln. yanlış koymuşlar dikine. bazı virajlardada özellikle o iniş kısmında. toprak zemin vardı.. iyiki biri düşmeti. rezil olacaktık ele güne karşı.. neyse kazasız belasız atlattık.. bugün izmirde bakalım eurosportta canlı vercek...
-
gizli-kod bunu yazdı:
müridler hazır konu açılmışken bana da rahatlatıcı gitar kanun gibi fon müzik türün den şarkı lasım elinde olan varsa paylaşabilir mi
-----------------------------Farid farjad
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------öMER FARUK TEKBİLEK & Brian Keane